Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Hoeveel kost laminaat per m2?

Laminaat is te koop in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen en daarom kan de prijs per m2 erg verschillen.

Er zijn enkele factoren die de prijs van het laminaat bepalen:

Het laminaat dat besteld wordt voor een slaapkamer is vaak goedkoper dan het laminaat dat bestand moet zijn tegen intensief gebruik in bijvoorbeeld de woonkamer.

Daarnaast verschillen de prijzen van het laminaat ook per aanbieder. Het laminaat wat verkocht wordt door een vloerenspecialist met een eigen winkel en showroom is vaak duurder dan het laminaat bij een doe-het-zelf zaak.

Ook de materiaalkosten voor het vervaardigen van de plank bepalen de prijs. Zo kan laminaat gemaakt zijn van MDF of HDF. MDF-snippers zijn op een minder grote dichtheid samengeperst dan de houtsnippers in HDF. Dit betekent dat HDF van een hogere kwaliteit is dan MDF.

De breedte en dikte van de plank speelt ook een rol in de uiteindelijke prijs per m2. Denk bijvoorbeeld aan het XXL- laminaat, hierbij zijn de vloerdelen extra lang en breed.

Waarom wordt de prijs voor laminaat per m2 uitgedrukt?

De prijs van laminaat wordt weergegeven per m2. Op deze manier kan het beste bepaald worden wat men totaal kwijt is voor een nieuwe vloer in een woning. Laminaat wordt altijd verkocht per pak. Maar het aantal m2 wat er in een pak zit varieert. Wordt de prijs per pak weergegeven, dan kun je geen duidelijke vergelijking maken. De pakinhoud voor laminaat varieert van ongeveer 1,5 m2 tot ruim 2 m2.

Hoeveel betaal je voor het laminaat wat in jouw woonkamer komt?

Een laminaatvloer is meer dan het laminaat alleen. Naast de aankoop van het laminaat, moet ook altijd een ondervloer en plinten bij gekocht worden. Alleen met behulp van deze randartikelen kun je de vloer stabiel leggen en kan de vloer het beste worden afgewerkt. De ondervloer zorgt ervoor dat het laminaat stabiel ligt en blijft liggen. Daarnaast zorgt een ondervloer ervoor dat het laminaat comfortabel aanvoelt en dempt een ondervloer het contactgeluid. Je bepaalt de totale prijs als volgt: Je telt de kostprijs per m2 van het laminaat en de ondervloer op met de prijs van de plinten. Vervolgens weet je wat jouw totale kostprijs per m2 is.

hoeveel kost laminaat per m2

Laminaat laten leggen

Heb je besloten om je nieuwe laminaatvloer te laten leggen dan wordt de kostprijs van het laminaat hoger. Omdat het laminaat voorzien is van een klik systeem is het heel eenvoudig om de vloer zelf te leggen. Hierdoor kan je veel geld besparen. Met deze kostenbesparing zou je kunnen besluiten om een betere kwaliteit of een luxere uitvoering van de nieuwe laminaatvloer te bestellen. Dit is een dus een overweging waard.

Combinatie aanbiedingen en all-in aanbiedingen van laminaat, wat betekent dat?

Je ziet vaak combinatie aanbiedingen van laminaat. Deze aanbiedingen geven aan wat je werkelijk kwijt bent per m2 voor laminaat, ondervloer en plint. Wil je ook dat je vloer door het bedrijf wordt gelegd kijk dan eens naar de all-in aanbiedingen. Zo weet je al snel wat het totale kostenplaatje wordt voor laminaat, ondervloer, plinten en het leggen.

laminaat per m2

Waar koop je laminaat tegen de laagste prijs, met de beste kwaliteit?

Ben je op zoek naar een mooie laminaatvloer van goede kwaliteit en wil je niet te veel betalen? Kom dan naar de fabriek van Bebo Parket. Hier vind je een ruim assortiment laminaat, zodat er voor iedereen wel een passend laminaat te vinden. Ook zie je wekelijks weer mooie combinatie- en all-in aanbiedingen van trendy laminaat.

Voor meer informatie over de laminaatvloeren van Bebo Parket kun je bellen 0546-750238 of mailen naar info@beboparket.nl. Wil je de vloeren eerst zien? Kom dan gerust naar de fabriek. De vloeren zijn bovendien allemaal op voorraad, dus je kunt de vloer na aankoop direct mee naar huis nemen!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!