Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat doorleggen in je hele woning.

Wil je een nieuwe vloer in je woning leggen? Kies dan eens voor een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Laminaat is ook geschikt om door te leggen, zodat er een geheel ontstaat. Tegenwoordig willen we een eenheid in onze hele woning. Zo zie je een interieur wat op elkaar is afgestemd. Een doorgetrokken laminaatvloer is hiervoor een perfecte basis. Deze eenheid straalt rust uit. Verder oogt de woning ruimer.

Voordelen van laminaat doorleggen in je woning:

Ga je hetzelfde laminaat in verschillende aan een gesloten ruimtes gebruiken, dan ontstaat er een eenheid. Op die manier ontstaan er drempelvrije ruimtes. Bovendien heb je ook nog eens minder laminaat nodig.

Waar moet je op letten als jezelf laminaat gaat doorleggen?

Kies voor een laminaat van goede kwaliteit. Je hebt met veel en weinig beloopbare ruimtes te maken.

Let erop dat de ondergrond overal dezelfde hoogte heeft. Maak gebruik van de juiste ondervloer. Naast een uitgebreid assortiment aan laminaat, heeft Bebo parket ook de meest geschikte ondervloer voor jouw situatie.

Let erop dat in elke ruimte dezelfde temperatuur en luchtvochtigheid is. Ook een laminaat vloer werkt. Is dit niet het geval, plaats dan wel een drempel. Op die manier voorkom je schade aan je laminaat.

Laat de vloer minimaal één week acclimatiseren, vooral als je met verschillende temperaturen te maken hebt. Begin altijd in de grootste ruimte met het leggen.

Let erop dat het laminaat vrij van muren en andere obstakels komt te liggen. Denk bijvoorbeeld aan deurkozijnen en leidingen. Hier is het echt van groot belang om een vrije ruimte van 10mm aan te houden. Naderhand kun je de vrije ruimtes afwerken met een plat plint, dat je eventueel met een kit bevestigd. Een elastische kit werkt hierbij het beste.

laminaat doorleggen

Laminaat doorleggen, ook op de bovenverdieping.

Op de verdieping waar zich de slaapkamers bevinden kan een laminaat ook doorgelegd worden. Ook hier is het weer van groot belang, om de vloer te acclimatiseren. Verder moet het laminaat ook hier overal vrij liggen. Op die manier voorkom je dat er te veel spanning op de vloer komt.

Waar koop je laminaat, geschikt voor diverse ruimtes in je woning?

Zoek je een laminaat van goede kwaliteit tegen een lage prijs, ga dan naar Bebo parket. Hier vind je de mooiste vloeren tegen de laagste prijzen. De meeste laminaat vloeren kun je in verschillende ruimtes doorleggen. Onze verkopers kunnen je helpen om de juiste keuze te maken. Natuurlijk heeft Bebo parket ook een legservice, die je laminaat op een vakkundige manier in je woning kunnen plaatsen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!