Geplaatst op: 25 maart 2016

Tijd voor wat anders!

Verschillende soorten laminaat

Het voorjaar is weer aangebroken, dat betekent dat het weer tijd is voor een interieur verfrissing. In het voorjaar wil je waarschijnlijk niets anders dan lichte en vrolijke kleuren. Bekijk hier een aantal interieurtips om je woning te voorzien van een prachtig hippe laminaatvloer voor deze zomer.

Licht en kleur

Het voorjaar is weer aangebroken en dat betekent dat we weer gaan houden van veel licht en vrolijke kleurtjes, vooral in onze woonkamers. Het is weer eerder licht als je wakker wordt en het wordt weer laat donker. Het echte voorjaarsgevoel. Mensen worden vrolijker en alles lijkt mooier. Het is tijd voor verandering. En dat geldt ook voor je laminaatvloer. Een nieuw seizoen betekent tijd voor een nieuwe vloer! Denk aan een prachtige witte of White Wash laminaatvloer, wat je woning zo’n mooie ruimtelijke uitstraling geeft. In combinatie met fel gekleurde accessoires, ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

witte vloer

Kleden weg, laminaatvloer er in – een ruimtelijke look!

In de koude wintermaanden is het heerlijk om leuke kleden in je huis te halen. Sfeervol genieten op een warm kleed voor de open haard. Maar dat wil je het liefst niet in het voorjaar. Dat betekend: kleden eruit, nieuwe laminaatvloer er in! Als je denkt aan laminaat, denk je waarschijnlijk aan weinig onderhoud. Met de juiste kwaliteit, oogt een laminaatvloer zeer luxe.

grijzevloer

Neutrale, lichte houtlook: helemaal van dit jaar

Een neutrale hout look laminaatvloer zien we al langer en blijven altijd nog zeer populair. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het milieu en verdiepen zich in milieuvriendelijke producten, zo ook bij het kiezen van laminaat. Bij steeds meer merken wordt rekening gehouden met de herkomst van het materiaal. Een laminaatvloer is milieuvriendelijker dan een houten vloer, omdat hier geen onnodige bossen voor gekapt hoeven te worden. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren dankzij nieuwe technieken vrijwel niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Laminaat is dus nog altijd de meest duurzame, eenvoudige en praktische keuze!

lichte vloer
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket