Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Waar let je op bij de aankoop van laminaat?

Als je van plan bent laminaat te kopen dan kijk je eerst naar de kleur en verdere uitstraling. Maar er zijn nog enkele aspecten die heel belangrijk zijn. De nieuwe laminaatvloer moet ook bij jouw leefstijl passen. Wat heb je aan een laminaat dat eigenlijk niet geschikt is voor de ruimte waar je hem gaat leggen? Aan de hand van deze blog ga ik je uitleggen wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuw laminaat.

Is het laminaat geschikt voor de te leggen ruimte?

Wil je laminaat in de keuken leggen, let er dan op dat het laminaat bestand is tegen vocht en vuil. Een laminaatvloer met MDF als drager is minder goed bestand tegen water. Verder zal een voelbare structuur in de toplaag ervoor zorgen dat de vloer een antislip werking heeft.

Is het de juiste kwaliteit?

De kwaliteit van laminaat zegt iets over de duurzaamheid van de vloer. Een laminaat dat geschikt is voor een slaapkamer is meestal niet bestand tegen intensief gebruik. De kwaliteitsaanduiding van laminaat staat op de verpakking of het label dat in de doos zit. Zo is klasse 21/31 geschikt voor normaal gebruik. Klasse 32/22 is geschikt voor gemiddeld gebruik en 33/23 is voor intensief gebruik.

Past de vloer bij jouw leefstijl?

Wordt er op de vloer veel gelopen en geleefd? Zijn er kinderen? Heb je huisdieren? Ook deze punten zijn van groot belang voor de aankoop van een nieuwe vloer. Je wilt natuurlijk niet dat de vloer binnen enkele jaren al slijtage vertoond. Wordt er intensief geleefd op het laminaat kies dan een vloer met een sterke toplaag. De slijtvastheid van de toplaag wordt in een AC- waarde uitgedrukt. Dit kun je ook weer terugvinden op het label in de verpakking. Een AC4 waarde is perfect voor het “voetverkeer” in een woning.

Waar let je op bij de aankoop van laminaat
Waar let je op bij de aankoop van laminaat

Past het laminaat bij jouw smaak en interieur?

Natuurlijk kijk je eerst naar de kleur en het design van de toplaag. Dit is natuurlijk bepalend voor de ruimte waar je de vloer wilt leggen. De juiste kleur maakt een eenheid van de hele inrichting. Naast kleur speelt het design ook een rol. Kies je voor laminaat met een hout print of één met een tegel look. Zoek je een hout look met een rustieke uitstraling, of ga je voor een rustige noest arme hout print. Het aanbod in laminaat is bijzonder groot, dus er zal altijd wel een soort zijn dat jij het mooiste vindt.

Past het binnen je budget?

Als je oude vloer aan vervanging toe is. Of als de nieuwe woning ingericht moet worden. Vooraf wordt er meestal eerst een budget bepaald. Wat wil je uitgeven aan het laminaat? Ga naar een bedrijf waar veel laminaat verkocht wordt. Daar is de kans van slagen het grootst.

Waar koop je dit laminaat?

Bij Bebo Parket vind je dat uitgebreide laminaat assortiment. Voor elk budget is er wel een mooie en geschikte vloer te koop. Naast laminaat vind je daar ook de juiste randartikelen zoals een goede ondervloer en afwerkplinten. Alles wat in de fabriek wordt aangeboden is op voorraad, dus je kan het laminaat direct meenemen. Uiteraard kan de vloer ook bij je bezorgd worden en is er een legservice. Via de telefoon (0546-750238) of mail (info@beboparket.nl) kun je natuurlijk ook je vragen stellen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!