Meister LD 300 – 20 Melango Noten 796

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Noten heeft een natuurlijke uitstraling. Deze laminaatvloer is zelfs door experts op het eerste oog niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit heeft hij te danken aan prachtige decors en de matte toplaag die niet alleen weerstand bied tegen slijtage, maar ook precies de structuur van de nerven weergeeft. Ook heeft deze laminaatvloer een mooie V- groef aan de lange zijden van de plank voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD voordelen

Deze Meister LD 300 – 20 Melango Noten laminaatvloer beschikt over een AquaSafe- systeem. Hierdoor is de vloer bestemd tegen vocht en daarom ook in vochtige ruimten te leggen. Ook heeft deze vloer een handig kliksysteem waardoor hij ook gemakkelijk zelf te leggen is. Hier heeft u geen andere producten zoals lijm bij nodig.

Meister LD kwaliteit

Naast de sterke toplaag bestaat het Meister LD 300 – 20 Melango Noten laminaat ook uit een dikke HDF laag. Deze bestaat uit samengeperste vezels die de vloer extra stevigheid en stabiliteit geven. Daarnaast is de vloer 9 mm dik en in elke ruimte te leggen, zelfs in intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en de keuken.