Meister LB 250 Marmer Beige laminaat 6045

Meister LB natuurlijke uitstraling

Tegenwoordig zijn laminaatvloer te verkrijgen in allerlei nieuwe trends. Hierbij kunt u denken aan vloeren die sprekend op echt hout, steen of tegels lijken. De Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer is op het eerste oog niet te onderscheiden van een echte marmeren vloer. Dankzij de groeven aan alle zijden lijkt de vloer te bestaan uit echte stenen tegels.

Meister LB eigenschappen

Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer is stijlvol en heeft een unieke uitstraling. Wat is er nou mooier dan een vloer die een natuurlijke uitstraling van marmer heeft, en toch de voordelen van een laminaatvloer bezit. De Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer voelt namelijk buitengewoon prettig aan. In tegenstelling tot steen, voelt hij aangenaam warm.

Meister LB kwaliteit

De Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer lijkt sprekend op echt marmer, maar kent deze nadelen niet. Met deze vloer hoeft u namelijk niet bang te zijn voor verkleuring, zoals bij een echte marmeren vloer. Deze laminaatvloer is gemakkelijk in het onderhoud en slijtvast. Hij is in elke ruimte van uw woning te leggen. Dankzij deze eigenschappen bent u gegarandeerd van een prachtige laminaatvloer die jarenlang mee gaat.