Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren
Meister LB 250 Marmer Beige
Actie!

Meister LB 250 Marmer Beige laminaat 6045

Van € 49,98
Vanaf
€ 3,98
pm2
Voordelen volgens onze specialist

Deze week leegverkoop!

Op alle vloeren 25 jaar garantie

Altijd de laagste prijsgarantie!

Altijd 14 dagen bedenktijd

Binnen 24 uur geleverd

Productie in eigen huis

Altijd 100% tevreden

Sublieme klantenservice

Keihard de goedkoopste!

Professionele legservice

Productinformatie

Meister LB natuurlijke uitstraling

Tegenwoordig zijn laminaatvloer te verkrijgen in allerlei nieuwe trends. Hierbij kunt u denken aan vloeren die sprekend op echt hout, steen of tegels lijken. De Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer is op het eerste oog niet te onderscheiden van een echte marmeren vloer. Dankzij de groeven aan alle zijden lijkt de vloer te bestaan uit echte stenen tegels.

Meister LB eigenschappen

Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer is stijlvol en heeft een unieke uitstraling. Wat is er nou mooier dan een vloer die een natuurlijke uitstraling van marmer heeft, en toch de voordelen van een laminaatvloer bezit. De Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer voelt namelijk buitengewoon prettig aan. In tegenstelling tot steen, voelt hij aangenaam warm.

Meister LB kwaliteit

De Meister LB 250 Marmer Beige 6045 laminaatvloer lijkt sprekend op echt marmer, maar kent deze nadelen niet. Met deze vloer hoeft u namelijk niet bang te zijn voor verkleuring, zoals bij een echte marmeren vloer. Deze laminaatvloer is gemakkelijk in het onderhoud en slijtvast. Hij is in elke ruimte van uw woning te leggen. Dankzij deze eigenschappen bent u gegarandeerd van een prachtige laminaatvloer die jarenlang mee gaat.

Legservice

Ben je op zoek naar een mooie vloer, of heb je een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kun je terecht bij legservice van Bebo Parket. Bebo Parket beschikt over de grootste legservice van Nederland. Wij bieden je de beste legservice en leggen in heel Nederland en België. Je kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer je wilt. Alleen bij ons vind je de best opgeleide vakmannen onze vakmannen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot echte professionals. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoge legkwaliteit.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!