Meister LC 200 Fresco 6016

Meister LC uitstraling

De Meister LC 200 Fresco 6016 laminaatvloer heeft een prachtige, unieke uitstraling. Dankzij technieken van tegenwoordig is deze laminaatvloer nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Hij oogt niet alleen als een echte houten vloer, maar voelt ook zo. De structuur van het hout is er met een speciale techniek ingeperst zodat hij zo natuurlijk mogelijk oogt.

Meister LC eigenschappen

Naast de bijzondere uitstraling kent de Meister LC 200 Fresco 6016 laminaatvloer ook vele voordelen. Zo heeft hij een antistatisch- en antibacterieel oppervlak. Hierdoor is hij gemakkelijk in de onderhoud en daarom erg hygiënisch en ook veilig. Dit oppervlak zorgt er voor dat schadelijke bacteriën zich niet kunnen ontwikkelen.

Meister LC kwaliteit

De Meister LC 200 Fresco 6016 laminaatvloer is van goede kwaliteit. Zo is hij in elke ruimte te leggen. Dankzij het Masterclic systeem is deze laminaatvloer erg gemakkelijk te leggen. Ook is hij bestand tegen krassen en beschadigingen. Dankzij de vele voordelen van het Meister LC 200 Fresco 6016 laminaat bent u gegarandeerd van jarenlang plezier.