Meister LD 200 Eiken Antiekbruin

Meister LD uitstraling

Met een Meister LD 200 Eiken Antiekbruin laminaatvloer haalt u karakter in uw woning. Deze laminaatvloer beschikt over een authentieke bovenlaag. Deze bovenlaag is gecreëerd met ingeperste structuur waardoor hij een natuurlijke uitstraling heeft gekregen. De landhuisplank is haast niet te onderscheiden van een echte houten plank. Ook beschikt hij over een v- voeg aan de lange zijden voor een extra natuurlijk effect.

Meister LD voordelen

Het Meister LD 200 Eiken Antiekbruin laminaatvloer beschikt over het AquaSafe systeem, wat voor een goede bescherming tegen vocht zorgt. Hierdoor is hij ook in vochtige ruimten te leggen. Ook zorgt deze toplaag ervoor dat de vloer erg gemakkelijk te onderhouden is. Dit laminaat is ook antistatisch, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit. Het is erg gemakkelijk te leggen dankzij het mooie Masterclic systeem. Hierdoor is de vloer eenvoudig zelf te leggen en heeft u hierbij geen lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

Het laminaatheeft een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Hij beschikt over een Diamond Pro oppervlak wat het laminaat krasbestendig maakt. De Meister LD 200 Eiken Antiekbruin kan ik elke ruimte gelegd worden. Zo is hij  bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken. Dankzij deze eigenschappen bent u gegarandeerd van een laminaat dat uw leven lang mee gaat.