Meister LD 200 Eiken Wit 6033

Meister LD uitstraling

De Meister LD 200 Eiken Wit 6033 laminaatvloer heeft een bijzonder natuurlijke uitstraling. Hij brengt warmte en sfeer in uw ruimte. Deze laminaatvloer heeft namelijk een bijzondere bovenlaag. Deze bovenlaag bestaat uit een geperste houtstructuur. Ook beschikt hij over een v- groef aan alle zijden. Dankzij deze eigenschappen krijgt het laminaat een bijzonder natuurlijke uitstraling en is hij haast niet te onderscheiden van een echte houten plank.

Meister LD voordelen

Het Meister LD 200 Eiken Wit 6033 laminaat kent vele voordelen. Deze vloer is in elke ruimte te leggen. Hij beschikt over speciale eigenschappen wat de vloer antistatisch maakt. Hierdoor heeft u geen last van statische elektriciteit. Daarnaast is het Meister LD 200 Eiken Wit 6033 laminaat erg gemakkelijk te leggen dankzij het Masterclic systeem. Hierdoor kunt u dit eenvoudig zelf doen. Hierbij heeft u geen hulpmiddelen zoals lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

De kwaliteit- prijsverhouding van de Meister LD 200 Eiken Wit 6033 laminaatvloer is optimaal. U bent hierdoor gegarandeerd van jarenlang woonplezier. laminaat is krasbestendig wat hem geschikt maakt voor vrijwel elke ruimte. Zo is hij onder andere te leggen in de gang, woonkamer en slaapkamer.