Meister LD 200 Eiken 6032

Meister LD uitstraling

De Meister LD 200 Eiken 6032 laminaatvloer heeft een prachtige uitstraling. Zo beschikt hij over een ingeperste houtstructuur en heeft hij een v- voeg waardoor de laminaatvloer de uitstaling van een echte houten vloer krijgt. Deze laminaat planken hebben alles wat van een landhuisplank verwacht mag worden. De Meister LD 200 Eiken 6032laminaatvloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Hij heeft een mooie en natuurlijke kleur. De perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een laminaatvloer met een natuurlijke uitstraling.

Meister LD voordelen

Deze prachtige Meister LD 200 Eiken 6032 laminaatvloer beschikt over vele voordelen. Hij is bestand tegen vocht dankzij het AquaSafe systeem. Hierdoor is hij ook in vochtige ruimten te leggen. Deze toplaag maakt de vloer ook gemakkelijker in het onderhoud. Daarnaast is het Meister LD 200 Eiken 6032 laminaat antistatisch. Hierdoor heeft u geen last van statische elektriciteit. Hij is geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling, en tevens is hij erg gemakkelijk te leggen dankzij het Masterclic systeem. Hierdoor kunt u dit eenvoudig zelf doen. Daarbij heeft u geen middelen zoals lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

Meister LD 200 Eiken 6032 heeft een zeer goede prijs- kwaliteit verhouding. Dankzij de vele kwalitatieve eigenschappen van dit laminaatsoort is hij in elke ruimte te leggen, en gaat hij jarenlang mee. De vloer beschikt over een Diamond Pro oppervlak. Dit houd in dat de vloer aanzienlijk kras bestendiger is dan laminaatvloeren zonder deze toplaag.