Meister LD 200 Gerookt Eiken 6028

Meister LD uitstraling

Met een Meister LD 200 Gerookt Eiken laminaatvloer brengt u gezelligheid en warmte in uw ruimte. Deze laminaatvloer beschikt over een bijzondere authentieke bovenlaag. Dankzij de ingeperste structuur krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling. Deze landhuisplank is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten plank. Hij beschikt over een v- voeg voor een zeer natuurlijk effect. Met deze vloer haalt u de natuur in uw woning.

Meister LD voordelen

Het Meister LD 200 Gerookt Eiken laminaat is afgewerkt met een AquaSafe systeem waardoor hij zeer goed beschermd is tegen vocht. Hierdoor is hij ook in vochtige ruimten te leggen en deze toplaag zorgt er ook voor dat de vloer erg gemakkelijk te onderhouden is. Ook is deze laminaatvloer antistatisch. Zo heeft u geen last van statische elektriciteit. Tevens is het laminaat erg gemakkelijk te leggen dankzij het Masterclic systeem. De vloer is daardoor eenvoudig zelf te leggen en u heeft daarbij geen middelen als lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

Het laminaat is van goede kwaliteit. Hij beschikt ook nog eens over een Diamond Pro oppervlak waardoor het laminaat krasbestendig is. De Meister LD 200 Gerookt Eiken laminaatvloer is geschikt voor elke ruimte in uw huis. Zo is hij  bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken. Dankzij de vele voordelige eigenschappen van dit prachtige Meister LD laminaat bent u gegarandeerd van jarenlang woonplezier.