Meister LD 300 – 20 Melango Beuken 795

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Beuken 795 is een erg mooie, natuurlijk uitziende laminaatvloer. Dat komt door het prachtige design van deze vloer. Deze vloer heeft een Diamant Pro toplaag wat een hoge weerstand tegen slijtage biedt, en tegelijkertijd precies de structuur van een echte houten vloer weergeeft. Daarnaast heeft ze vloer een prachtige V-groef aan de lange zijden voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD voordelen

De Meister LD 300 – 20 Melango Beuken laminaat vloer beschikt over een AquaSafe- systeem. Dit houd in dat de vloer bestemd is tegen vocht en daardoor ook in vochtige ruimten te leggen is. Daarnaast heeft het Meister LD 300 – 20 Melango Beuken laminaat een handig kliksysteem waardoor de planken moeiteloos in elkaar zijn te leggen. Hierdoor kunt u het laminaat gemakkelijk zelf leggen en heeft u geen middelen zoals lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

Naast de sterke toplaag bestaat het Meister LD 300 – 20 Melango Beuken laminaat uit een dikke HDF laag. HDF zijn samengeperste vezels die de vloer veel stevigheid en stabiliteit geeft. De vloer is 9 mm dik. Dankzij deze sterke eigenschappen is deze vloer overal te leggen, zelfs in intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en de keuken.