Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren
Meister LD 300 – 20 Melango Beuken 795
Actie!

Meister LD 300 – 20 Melango Beuken 795

Online prijs 49,98
Actieprijs vanaf
€ 3,98
pm2

€ 4,82 incl. btw.

Voordelen volgens onze specialist

Deze week leegverkoop!

Op alle vloeren 25 jaar garantie

Altijd de laagste prijsgarantie!

Altijd 14 dagen bedenktijd

Binnen 24 uur geleverd

Productie in eigen huis

Altijd 100% tevreden

Sublieme klantenservice

Keihard de goedkoopste!

Professionele legservice

Productinformatie

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Beuken 795 is een erg mooie, natuurlijk uitziende laminaatvloer. Dat komt door het prachtige design van deze vloer. Deze vloer heeft een Diamant Pro toplaag wat een hoge weerstand tegen slijtage biedt, en tegelijkertijd precies de structuur van een echte houten vloer weergeeft. Daarnaast heeft ze vloer een prachtige V-groef aan de lange zijden voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD voordelen

De Meister LD 300 – 20 Melango Beuken laminaat vloer beschikt over een AquaSafe- systeem. Dit houd in dat de vloer bestemd is tegen vocht en daardoor ook in vochtige ruimten te leggen is. Daarnaast heeft het Meister LD 300 – 20 Melango Beuken laminaat een handig kliksysteem waardoor de planken moeiteloos in elkaar zijn te leggen. Hierdoor kunt u het laminaat gemakkelijk zelf leggen en heeft u geen middelen zoals lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

Naast de sterke toplaag bestaat het Meister LD 300 – 20 Melango Beuken laminaat uit een dikke HDF laag. HDF zijn samengeperste vezels die de vloer veel stevigheid en stabiliteit geeft. De vloer is 9 mm dik. Dankzij deze sterke eigenschappen is deze vloer overal te leggen, zelfs in intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en de keuken.

Legservice

Ben je op zoek naar een mooie vloer, of heb je al een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kun je terecht bij de legservice van BeBo Parket. BeBo Parket beschikt over de grootste legservice van Nederland. Wij bieden de beste legservice en leggen in heel Nederland en België. Je kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer je wilt. Alleen bij ons vind je de best opgeleide vakmensen; onze vakmensen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot echte professionals. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoogwaardige legkwaliteit. Let op: onze legservice is niet van toepassing op onze wandpanelen.

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!