Meister LD 300 – 20 Melango Artic Wit 6503

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Artic Wit heeft een prachtig decor in combinatie met lange brede planken wat de indruk geeft van een echte houten vloer, maar dan met de voordelen van een laminaatvloer . Deze laminaatvloer heeft een zeer exclusieve uitstraling die je zelden tegen komt bij een laminaatvloer. Hij is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Ook heeft het laminaateen V-voeg wat zorgt voor een extra natuurlijke uitstraling. De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Artic Wit laminaatvloer heeft een echte eiken-look.

Master LD voordelen

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Artic Wit laminaatvloer heeft een aantal voordelen. Zo zijn de planken namelijk meer dan twee meter lang voor een extra natuurlijike uitstraling. Ook beschikt hij over een AquaSafe- systeem wat voor een grondige bescherming tegen vocht zorgt. Zo is hij ook te leggen in vochtige ruimtes. Hij Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Artic laminaatvloer is ook antistatisch wat statische elektriciteit voorkomt.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 20 Melango Eiken Artic Wit is een sterke laminaatvloer. Hij is 9 mm dik en beschikt over een zeer sterke toplaag dat doorslijten tegen gaat. Daarnaast beschikt deze vloer over een eenvoudig MasterClic systeem wat het mogelijk maakt om deze vloer snel en gemakkelijk zelf te leggen. Je hebt geen speciale benodigdheden of lijm nodig. Deze Meister LD 300 20 Melango Eiken Artic Wit laminaatvloer is geschikt voor elke woonruimte in uw huis en ook in intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken.