Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Bruin 6036

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Bruin heeft de robuustheid van een laminaatvloer en de uitstraling van een authentieke houten vloer in één. Deze prachtige laminaatvloer is haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer, maar heeft de voordelen van een laminaatvloer. U heeft een ruime keuze uit verschillende decors. Dankzij deze prachtige decors is de echte houtstructuur te zien en ook te voelen. Ook hebben de planken een V- groef aan de lange zijden, voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD eigenschappen

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Bruin laminaatvloer beschikt over een aantal voordelige eigenschappen. Zo is hij afgewerkt met een AquaSafe- systeem wat de vloer vochtbestendig maakt. Hierdoor is hij ook te leggen in vochtige ruimten zoals de keuken. Ook beschikt deze vloer over het handige Uniclic systeem aan de lange zijden van de plank. Het Uniclic systeem is het makkelijkste systeem om laminaat zonder lijmen aan elkaar te verbinden. Hierdoor kunt u de vloer gemakkelijk zelf leggen. Ook is deze vloer geschikt voor vloerverwarming.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Bruin laminaatvloer is in elke ruimte te leggen. Hij beschikt over een Diamond Pro toplaag waardoor hij kras bestendiger is dan een laminaatvloer zonder deze toplaag. Daarnaast is hij 9 mm dik en ook geschikt voor intensief belopen ruimten.