Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht Harmonisch 6133

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht Harmonisch laminaatvloer is een prachtige laminaatvloer die er uit ziet als een echte houten vloer. Deze vloer beschikt over een mooi decor op een lange brede plank. Hierdoor lijken de planken op echt eiken, maar hebben de voordelen van een laminaatvloer. U heeft een ruime keuze uit verschillende decors waardoor er voor iedereen wel een vloer naar wens bij zit. Dankzij nieuwe technieken en de matte toplaag die deze laminaatvloer beschikt, is de houtstructuur te zien en ook te voelen. Ook beschikt deze laminaatvloer over een V-voeg aan de lange zijden. Al deze eigenschappen doen het laminaat op een echte houten vloer lijken.

Meister LD eigenschappen

Laminaat heeft een aantal goede eigenschappen. Ze zijn onder andere gemakkelijk in de onderhoud, voordelig en krasbestendig. Maar de Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht Harmonisch laminaat vloer beschikt over extra voordelen. Zo is hij kras bestendiger dan andere laminaatvloeren dankzij een speciale Diamond Pro laag. Ook beschikt deze vloer over een AquaSafe- systeem wat hem vochtbestendig maakt. Hierdoor is hij ook in vochtige ruimten te leggen. Tevens beschikt deze laminaatvloer ook nog over een antistatische eigenschap, zodat u geen last heeft van statische elektriciteit. Ook is de vloer geschikt wanneer u kiest voor vloerverwarming.

Meister LD kwaliteit

De laminaatvloeren van Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht Harmonisch zijn van zeer goede kwaliteit. Ze hebben niet alleen een sterke toplaag, maar beschikken ook over een dikke HDF laag. HDF zijn vezels die onder zeer hoge druk samengeperst zijn. Dankzij deze laag is de vloer erg stevig en stabiel. Het laminaat is 9 mm dik en is in elke ruimte te leggen, ook in intensief belopen ruimten. Daarbij beschikt de Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht Harmonisch laminaatvloer over een handig kliksysteem, waardoor de vloer gemakkelijk en snel te leggen is. Hierdoor kunt u deze ook eenvoudig zelf leggen waar u geen lijm bij nodig heeft.