Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht 286

Meister LD uitstraling

Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht 286 is een erg mooi laminaat. Hij combineert de robuuste uitstraling van een laminaatvloer met een authentieke look van een landhuisplank. Deze vloer is zelfs door experts haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht 286 laminaatvloer heeft planken van meer dan twee meter en beschikt ook over een V- groef aan de lange zijden, wat de vloer een extra natuurlijke look geeft. De Meister LD 300 – 20 Melango collectie bestaat uit veel verschillende decoren. Op die manier kunt u zelf een laminaatvloer met een decor naar wens selecteren.

Meister LD eigenschappen

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht 286 laminaat vloer heeft een paar voordelige eigenschappen. Zo beschikt deze laminaatvloer over het Masterclic systeem zodat deze vloer erg eenvoudig zelf te leggen is en u geen lijm nodig heeft. Ook is deze laminaatvloer antistatisch zodat u geen last heeft van statische elektriciteit. Daarnaast beschikt deze vloer ook over een AquaSafe- systeem. Dit houd in dat hij beschermd is tegen vocht waardoor u hem ook op vochtige plekken kan leggen.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht 286 laminaatvloer is een sterke laminaatvloer  van goede kwaliteit. Hij heeft een dikte van 9 mm en een extra sterke toplaag wat hem slijtvast maakt. De dikste laag van het laminaat bestaat uit HDF. Deze laag bestaat uit vezels die onder hoge druk in elkaar zijn geperst om zo een sterke en stabiele laag te creëren. Zo is de Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Licht 286 laminaatvloer geschikt voor intensief belopen ruimten.