Meister LD 300 – 20 Melango Natuur 287

Meister LD uitstraling

Laminaat is tegenwoordig niet meer weg te denken in het interieur. Het is op dit moment de meest verkochte vloer. De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Natuur 287 heeft de krachtige uitstraling van een laminaatvloer en de natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer. Deze vloer is niet te onderscheiden van een houten vloer. De planken van het Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Natuur 287 laminaat zijn meer dan twee meter lang en beschikken over een V-groef aan de lange zijden. Op deze manier oogt de laminaatvloer extra natuurlijk. Ook heeft u keuze uit verschillende decoren zodat er voor iedereen een vloer naar wens bij zit.

Meister LD eigenschappen

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Natuur 287 laminaat vloer kent veel aantrekkelijke voordelen. Zo beschikt deze vloer over een AuqaSafe- systeem. Dit houd in dat het laminaat beschermd is tegen vocht waardoor hij ook in vochtige ruimten te leggen is. Daarnaast is deze vloer antistatisch zodat u geen last heeft van statische elektriciteit. De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Natuur 287 laminaatvloer beschikt over een Masterclic systeem waardoor hij ook nog eens erg eenvoudig zelf te leggen is. Hierbij heeft u geen producten zoals lijm nodig.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Natuur 287 laminaatvloer is een zeer sterke laminaatvloer van goede kwaliteit. Hij heeft in totaal een dikte van 9 mm en de dikste laag van deze vloer bestaat uit HDF. HDF is een laag die bestaat uit vezels welke onder een hoge druk in elkaar zijn geperst. Op deze manier wordt er een sterke en stabiele laag gecreëerd. Daarnaast is de toplaag van dit laminaat ook erg sterk waardoor hij het slijten tegen gaat. Dankzij al deze kwalitatieve eigenschappen is het Meister LD 300 – 20 Melango Eiken Natuur 287 laminaat van goede kwaliteit en in elke ruimte te leggen, waaronder intensief belopen ruimten.