Meister LD 300 – 20 Melango Gerookt 6035

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Gerookt Eiken laminaatvoer heeft een prachtige uitstraling die je niet vaak tegenkomt bij een laminaatvloer. De laminaatvloer heeft namelijk een natuurlijke uitstraling en is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Deze vloer oogt namelijk niet alleen als een echte houten vloer, maar voelt ook zo. Dankzij het prachtige decor zijn de houtstructuren en de nerven goed te voelen. U heeft keuze uit verschillende houtdecors. Daarnaast heeft deze vloer een V- groef aan de lange zijden van de plank, voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD eigenschappen

Naast de prachtige natuurlijke uitstraling van de Meister LD 300 – 20 Melango Gerookt Eiken laminaat vloer, kent hij ook vele voordelige eigenschappen. De laminaat planken zijn voorzien van het Masterclic systeem wat hem erg gemakkelijk te leggen maakt. Op die manier kunt u de vloer eenvoudig zelf leggen. Ook beschikt deze vloer over een antistatisch oppervlak wat statische elektriciteit voorkomt. Ook zijn de planken speciaal behandeld met het AquaSafe- systeem waardoor de vloer geen vocht op kan nemen.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Gerookt Eiken 6035 laminaatvloer is een erg sterke vloer die in elke ruimte gelegd kan worden. Deze vloer beschikt over een Diamond Pro oppervlak waardoor hij vrijwel slijtvast is. Hij is 9 mm dik en het grootste gedeelte van deze laminaatvloer bestaat uit een dikke laag HDF. Een HDF laag bestaat uit samengeperste vezels die het laminaat stevigheid en stabiliteit geven. Dankzij deze kwaliteiten is de vloer ook in intensief belopen ruimten te leggen.