Meister LD 300 – 20 Melango Kersen 797

 

Meister LD natuurlijke uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Kersen laminaatvloer heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Deze laminaatvloer is door experts zelfs haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt door het bijzondere houtdecor en de matte toplaag. Deze toplaag zorgt voor een weerstand tegen slijtage, en geeft ook precies de houtstructuur en nerven van een echte houten vloer weer. Ook beschikt deze laminaatvloer over een V- groef aan de lange zijden die zorgt voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD voordelen

Het prachtige Meister LD 300 – 20 Melango Kersen laminaat beschikt over een AquaSafe- systeem. Hierdoor is de laminaatvloer beschermd tegen vocht en daarom ook in vochtige ruimten te leggen. Ook beschikt deze vloer over een handig Masterclic systeem wat de vloer erg eenvoudig te leggen maakt. Hierdoor kunt u de vloer ook gemakkelijk zelf leggen. Ook is deze vloer antistatisch door het gebruik van verschillende materialen.

Meister LD kwaliteit

Naast het prachtige decor en de sterke toplaag van de Meister LD 300 – 20 Melango Kersen laminaatvloer bestaat hij ook uit een HDF laag. Deze laag bestaat uit samengeperste vezels die de vloer extra stevig en stabiel maken. Ook is deze laminaatvloer 9 mm dik, waardoor hij in elke ruimte te leggen is, zelfs in intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken.