Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Antiek 6034

Meister LD uitstraling

De Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Antiek laminaatvloer is een van de mooiste laminaatvloeren die er tot nu toe gemaakt is. Deze vloer heeft namelijk een prachtige uitstraling en is haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit komt dankzij de prachtige houtdecors. Deze houtdecors zijn niet alleen mooi om te zien, maar voelen ook als een echte houten vloer. Hij geeft namelijk precies de structuur en de nerven weer. Ook beschikt deze laminaatvloer over een mooie V-groef aan de lange zijden van de planken voor een extra natuurlijke uitstraling.

Meister LD voordelen

Naast de prachtige uitstraling van de Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Antiek laminaatvloer kent hij ook vele voordelen. Deze vloer beschikt namelijk over een AquaSafe- systeem. Hierdoor is het laminaat beschermd tegen vocht en daardoor ook in vochtige ruimten te leggen. Ook beschikt deze vloer over het prachtige Masterclic systeem waardoor hij eenvoudig zelf te leggen is.

Meister LD kwaliteit

De Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Antiek laminaatvloer beschikt over een Diamant Pro Toplaag die een hoge weerstand biedt tegen slijtage. Ook bestaan de laminaatvloeren van Meister LD uit een dikke HDF laag. Deze laag bestaat uit samengeperste vezels die de vloer stevigheid en stabiliteit bieden. De Meister LD 300 – 20 Melango Pijn Antiek laminaatvloer is 9 mm dik. Dankzij al deze kwaliteiten is hij in elke ruimte te leggen, ook in intensief belopen ruimten. Zo is hij bijvoorbeeld te leggen in de gang, woonkamer, slaapkamer en keuken.