Tundra laminaat

Laminaat leggen in een tundra lijkt een onmogelijk iets maar wanneer we kleine goedkope laminaat zouden maken die flexibel is dan waren er wel mogelijkheden voor om deze vakkundig te leggen in de tundra. Wel moet voor de tijd alle banken en stoelen verwijderd worden uit de tundra maar daarna zal het geen problemen meer opleveren. Het interieur zal een flinke boost krijgen van deze gewaagde aankleding.

Tundra laminaat wit

Heeft u in de tundra witte laminaat dan heeft u waarschijnlijk een zwart interieur, en het laminaat zal er dan voor zorgen dat u een prachtige luxe uitstraling krijgt in de tundra. Een uitstraling waar u mee voor de dag kunt komen, stoer en gewaagd om de zinnen te prikkelen van de echte liefhebber.

Tundra laminaat zwart

Ons advies is kies voor een zwarte laminaat wanneer de tundra een lichte interieur heeft, maar ook bij wit leer komt de donkere afwerking door het zwarte laminaat ook goed tot zijn recht. En zoals u van ons gewend bent steken wij onze mening niet onder stoelen of banken. We hopen dat deze trend door zal zetten want het is een nieuw fenomeen op de markt.

Tundra laminaat eiken

Ook komen we af en toe een tundra tegen met een houten dasboard en wat dacht u ervan om in deze tundra eiken laminaat te gaan leggen. Het zal een prachtige combinatie zijn om te spelen met de uitstraling van deze twee houtsoorten en ze te combineren tot een geheel. Het sterke laminaat zal de levensduur van de tundra bevorderen en deze in waarde laten stijgen.

Makkelijk schoonhouden

U zult moeten bekennen dat de tundra nu veel makkelijker te reinigen is en dat het hele interieur ook zijn prachtige uitstraling blijft behouden. Wanneer u enkele keren per week de vloer van de tundra reinigt met een vochtige doek die is gedompeld in een emmer water met enkele druppels wax en clean, dan zult u merken dat het laminaat zijn glans zal blijven behouden. Dus goed onderhoud verlengd de levensduur van de vloer.

Makkelijk leggen

Een laminaatvloer leggen in de tundra is verre van gemakkelijk omdat deze ruimte nooit vlak zal zijn en de laminaat flexibel moet zijn wil je deze kunnen leggen, vandaar dat proberen dit flexibel laminaat te verwerken in een ruimte boven de 25 graden zodat het laminaat in de tundra meebuigt met de lijnen van body van het interieur.

Ervaringen laminaat tundra

We hebben nog geen ervaring met het laminaat in de tundra omdat dit in de auto-industrie niet gebruikelijk is om met deze laminaat te werken. We houden u middels deze site op de hoogte over de ontwikkeling van deze nieuwe manier van bekleding en interieur.