Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat als keuken achterwand

Van het laminaat dat op de vloer ligt kan ook heel goed een keukenachterwand gemaakt worden. Het laminaat als keukenachterwand is praktisch omdat het goed schoon te houden is. In een werk omgeving als de keuken is dat natuurlijk het eerste waar je op let. Maar tegenwoordig is de keuken allang niet meer alleen een werk omgeving. Het is meer en meer de plaats waar we ‘s morgens rustig de dag willen beginnen aan de ontbijttafel, en waar we elkaar na een dag hard werken weer opzoeken om te koken en samen, ontspannen, te genieten van de maaltijd. Het is de plaats waar we ’s avonds met familie of vrienden uren aan de keukentafel kunnen doorbrengen. Dit vraagt niet om een praktische omgeving maar juist ook om een sfeervolle omgeving. En dat is wat laminaat allemaal te bieden heeft. Voor elke stijl keuken is er iets te vinden. Je kunt denken aan een keukenachterwand met de warme uitstraling van hout, maar ook een beton look of de illusie van marmer is mogelijk. Een keukenachterwand van laminaat is goed zelf aan te brengen voor wie graag klust in huis. Wel moet er opgelet worden dat de klik verbindingen en de zaagranden zorgvuldig met watervaste lijm ingesmeerd worden en de randen rondom goed met siliconen kit afgewerkt worden. Dit in verband met de gevoeligheid van laminaat voor vocht.

Laminaat als gietvloer

Bij het horen van een laminaat vloer denk je niet zo gauw aan een gietvloer. Wanneer de geweldige uitstraling van een gietvloer perfect bij u interieur past en een laminaat vloer beter bij u verlangen naar een onderhoud ’s vriendelijke vloer is er nu de laminaat vloerplank met het design van een gietvloer. Deze laminaat vloer is zonder V groef en in alle kleuren te verkrijgbaar. Eenmaal goed gelegd is ze niet van de gebruikelijke gietvloer te onderscheiden, maar wel veel vriendelijker voor uw portemonnee.

Laminaat als keukenblad

Het is mogelijk een keukenblad te [ laten ] maken van laminaat vloerplanken. Soms zoekt men een bepaalde kleur voor het keukenblad en deze is niet in een kant en klaar laminaatblad verkrijgbaar, of men wil het keukenblad van dezelfde laminaat planken als de vloer. Het maken van een keukenblad op zichzelf, is niet moeilijk. Het is de kunst te zorgen dat er geen water tussen de laminaat planken in kan trekken. Dit kan voorkomen worden door alle verbindingen en zaag kanten vooraf in te smeren met watervaste lijm. De laminaat planken worden op een watervaste plaat gelijmd. De zijkanten van deze beplakte plaat worden rondom behandeld met een randsealer en daarna afgewerkt met een bijpassende plint. Zo ontstaat een prachtig, geheel naar eigen wens en smaak ontworpen keukenblad.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!