Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Laminaat Gigant

De enige echte winkel die laminaat Gigant heet kunt u vinden in het plaatsje Poeldijk in het Westland. Een zaak waar gekozen kan worden uit een groot aantal laminaat vloeren. Deze vloeren zijn vaak op voorraad leverbaar. Als we naar het oosten van ons land gaan komen we daar ook een gigantisch bedrijf tegen dat laminaat verkoopt. Rechtstreeks vanuit de fabriek wordt hier laminaat geleverd aan bedrijven, maar ook particulieren kunnen hier in Vriezenveen hun slag slaan. Hier treft men niet alleen een gigantische keuze uit de grote hoeveelheid soorten en merken laminaat aan. Ook kun je hier profiteren van gigantische lage prijzen en een bijpassende super service in het verkoop gedeelte van de fabriek. Dit is dan ook de reden dat uit het hele land en daar buiten klanten hun weg naar Vriezenveen weten te vinden. De kosten van de mogelijk lange reis zijn snel terug verdiend door de koop van een laminaat vloer die ver onder de prijs ligt die er dicht bij huis voor betaald moet worden.

Laminaat bij kwantum

Als je in de woonwinkel van kwantum kijkt zie je prachtige vloeren. Omdat in deze winkel er meteen hele mooie bijpassende accessoires bij uit te zoeken zijn is het heel verleidelijk om maar meteen een keus te maken. Of dat verstandig is is natuurlijk een tweede vraag. Even op internet zoeken naar fabrieksverkoop laminaat kan een groot verschil maken. Niet alleen liggen de prijzen in een dergelijk bedrijf over het algemeen veel lager, ook de adviezen zijn door de regel professioneler en de service beter. Dit kan omdat de aandacht en kennis alleen gericht op de klant die geïnteresseerd is in laminaat en alles wat daarbij komt kijken. Een goed advies en een ruime keuze die aansluit bij u wensen is heel belangrijk bij een product dat zoveel invloed heeft op uw woongenot en op de uitstraling van uw interieur. Ik denk dat we kunnen stellen dat er nergens een groter aanbod van verschillende soorten laminaat te vinden is tegen zo’n goede prijs als bij een fabriek winkel.

Laminaat bij gamma

Als je de prachtige vloeren in de folders of de bouwmarkten van de gamma ziet kom je in de verleiding meteen een beslissing te nemen. Waarschijnlijk is even verder kijken verstandiger. Waar, in het geval van de gamma, het laminaat maar bestaat uit nul komma vijfentwintig procent van het hele assortiment, is dat bij bijvoorbeeld een fabriekswinkel in laminaat totaal anders. Daar gaat alle aandacht alleen maar uit naar vloeren en de bijbehorende producten. In zo’n zaak weten ze tot in detail alles over laminaat vloeren en hebben ze voor elk soort ruimte keus uit verschillende geschikte laminaat soorten. Voor elke woonstijl is hier iets in de juiste kleur en uitvoering te vinden. Omdat de lijn van de consument naar de producent hier heel kort is kunnen laminaat vloeren van de beste kwaliteit heel goedkoop aangeboden worden. Dit prijsvoordeel compenseert ruimschoots de eventuele extra reiskosten die gemaakt moeten worden.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!