Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat met legservice

Het leggen van laminaat is een klus die zelf gedaan kan worden, maar vraagt wel de nodige tijd en handigheid van de legger. Een laminaat vloer kan jaren liggen daardoor is het voor de doe het zelf klusser bijna niet mogelijk om ervaring met laminaat leggen op te bouwen. Gebruik maken van de legservice die een winkel biedt kan een goed idee zijn. Om de prijs van laminaat met legservice te berekenen is het belangrijk goed na te kijken wat u voor deze prijs geleverd krijgt, want daar zitten grote verschillen van winkels onderling in. Soms is het een voorwaarde om vooraf op locatie de benodigde vierkante meters laminaat en de meters plint te laten opmeten. Dit moet dan apart afgerekend worden. Het meenemen van een [ zelf getekende ] plattegrond naar een andere winkel en daar de benodigde meters door een medewerker laten uitrekenen voldoet net zo goed en wordt gratis voor u gedaan. Nog een verschil is of bij de opgegeven prijs voor de legservice ook het leggen van de ondervloer is mee berekend en de plinten of dat dit alleen tegen meer prijs wordt gedaan. Om echt duidelijk te krijgen wat het totaal plaatje kost kunt u het beste een offerte laten maken

Laminaat met V groef leggen

Het leggen van een laminaat vloer met V groef of een vlakke laminaat vloer maakt in principe niet uit. Het laminaat met een V groef heeft alleen een andere uitstraling. De omtrek van de laminaat plank wordt geaccentueerd. Door hier goed gebruik van te maken kun je spelen met de ruimte. De laminaat planken,  in de breedte gelegd van een smal vertrek kunnen deze ruimte optisch vergroten. Bij een grote raampartij die tot op de grond rijkt en waar V groef laminaat planken haaks ten opzichte van het raam gelegd zijn wordt als het ware de blik naar buiten getrokken en zo gevoelsmatig de vrije natuur buiten en de ruimte binnen een geheel. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om gebruik te maken van de invloed die de manier van leggen van V groef laminaat heeft op zijn omgeving.

Laminaat met houten toplaag onderhoudt

Laminaat met een houten toplaag staat ook wel bekent als lamel parket, fineer parket of systeem parket. . Het standaard laminaat is afgewerkt met een kunststof laag. Dat is deze laminaat soort niet, vandaar dat deze laminaat meer onderhoud vraagt. We maken verschil in preventief onderhoud, regelmatig onderhout, en groot onderhout. Preventief onderhout is, de dagelijkse zorg voor de vloer die voorkomt dat de laminaat vloer schade oploop zoals: een mat voor de deur, niet met naald hakken op de vloer, viltjes onder de poten van stoelen en tafel, een waterdichte schaal onder poreuze bloempotten, zware voorwerpen tillen en niet schuiven. Het regelmatig onderhoud is sterk wisselend per situatie hoe vaak of dat, nodig is en bestaat voornamelijk uit: het regelmatig zuigen met een zachte borstel op het mondstuk van de stofzuiger of de vloer met een stofwisser vegen, en zo nodig met een klam vochtige doek reinigen. Groot onder hout is zo nu en dan nodig en zorgt ervoor dat de vloer er als nieuw blijft uit zien. Voor een laminaat vloer die afgewerkt is met lak betekend het dat de vloer een paar keer per jaar helemaal met polish behandeld moet worden, Een vloer met een was afwerking kan een af en toe in de was gezet worden, maar met was kan ook plaatselijk een doffe plek door gebruik, weer als nieuw op gepoetst worden. Tenslotte de olie afwerking, ook de op deze manier afgewerkte laminaat vloer met houten toplaag moet soms in zijn geheel in de olie gezet worden. Door de fabrikant van de vloer wordt vaak aangegeven welke olie het meest geschikt is.  Het is niet verstandig verschillende soorten olie na elkaar te gebruiken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!