Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Laminaat werkblad

Er zijn kant en klare laminaat werkbladen te koop in de mooiste kleuren en decors. Deze bladen zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. De harde toplaag bevat geen poriën, zodat vuil zich niet kan hechten, en een sopje genoeg is om het werkblad schoon en als nieuw te houden. Toch kan er een reden zijn om zelf een laminaat werkblad te maken. Misschien wild u een speciale kleur, maat of model van het werkblad, of gewoon een werkblad van hetzelfde materiaal als de vloer. De moeilijkheid ligt hier voornamelijk bij het waterdicht maken van het werkblad. Wie het wil proberen een werkblad van laminaat planken te maken heeft allereerst een watervaste plaat nodig in het juiste model en van de juiste afmeting. Hierop moeten de laminaat planken worden gelijmd met watervaste lijm. Elke verbinding moet, voor ze in elkaar geschoven wordt, secuur met lijm in gesmeerd zijn om op deze manier het binnendringen van vocht te voorkomen. Hierna wordt de rand behandeld met randsealer. Dit kan met een kwast aan gebracht worden en is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van onbehandeld plaatmateriaal. De afwerking van het geheel kan met een bijpassende plint, die ook weer heel zorgvuldig met watervaste lijm bevestigt moet worden.

Laminaat winkel

Laminaat is momenteel de populairste vloerbedekking vanwege de vele mogelijkheden wat kleur en motief betreft. Ondertussen is een laminaat vloer ook nog eens goed betaalbaar en onderhoudsvrij. Geen wonder dat veel winkeliers een graantje mee willen pikken en laminaat aanbieden. Je kunt je afvragen of een zaak, die naast het uitgebreide dagelijks gangbare assortiment, ook laminaat verkoopt, de kennis en ervaring heeft om de klant van goed advies te voorzien.  Ook laminaat winkels schieten als paddenstoelen in de lucht. Hier zitten ook veel winkels tussen die gaan voor snel geld verdienen zonder een gedegen achtergrondkennis over het product dat verkocht wordt. Wat dat betreft zou men het daar waar het laminaat vandaan komt moeten zoeken. Kijken in een fabriek winkel is dan geen slecht idee. Vooral als van hieruit ook de inkoop van topmerken laminaat wordt geregeld die naar diverse laminaat winkels gaan. In zo’n fabriek winkel vind je een geweldige keus aan merken en soorten, ook de nieuwste trends, tegen de laagste prijs. Daarnaast zijn er veel restpartijen die extra voordelig zijn. Vanwege de passie voor het product laminaat is op deze plaats ook altijd de bereidheid mee te denken met de klant en deze van goed advies te voorzien.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!