Bebo Traprenovatie

Wilt u graag een trap met een natuurlijke uitstraling of heeft bent u op zoek naar een methode om uw verouderde trap als nieuw te krijgen? Momenteel is het niet direct nodig om een gehele nieuwe trap te bestellen: traprenovatie sets zijn de oplossing! Twijfel niet langer en bekijk de eiken trap renovatie sets of pvc traprenovatie sets van BeboVloeren. Een unieke, strak afgewerkte set die uw trap laat stralen! De set bestaat uit: stootborden, treden, neuslijsten en eventueel een antislip strip. De eiken traprenovatie sets en de pvc trap renovatie sets zijn in vele verschillende kleuren te verkrijgen en gemakkelijk af te stemmen met uw bestaande vloer! Een traprenovatie met vele voordelen! 

Plaatsen traprenovatie

Een traprenovatie set is eenvoudig zelf te plaatsen, natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze service om de renovatie set te laten plaatsen. U kunt in onze fabriek de producten en hulpmiddelen te bekijken. Met een trapspin, wat ook bij Bebo te verkrijgen is, zijn de treden gemakkelijk & snel in te meten. Hiermee kunt u ze zelf uittekenen en uitzagen! Daarna is het alleen nog maar een kwestie van plaatsen! Om helemaal goed te kunnen bekijken wat het plaatsen van een traprenovatie set inhoudt, kunt u onze instructievideo bekijken!  
Ziet u het leggen niet zitten? Wij helpen u graag! 

Laagste prijs garantie

Een nieuwe trap, voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! Neem contact met ons op of bezoek onze fabriek voor verdere informatie!

Een methode om je trap weer als nieuw te krijgen is om deze te gaan bekleden. Tegenwoordig is het echt niet meer nodig om direct een nieuwe trap te installeren. Je oude trap kan op een veel goedkopere manier gerestyled worden met bijvoorbeeld hout of laminaat. Ga je in de hal of op de bovenverdieping een nieuwe houten- of laminaatvloer leggen, neem de trap dan ook mee. Er ontstaat zo een mooie eenheid. Bij Bebo Traprenovatie ben je dan aan het juiste adres! Is je trap toe aan vervanging, door gekraak, loszittende bekleding of slijtage, denk dan eens aan een traprenovatie. Door een nieuwe bekleding van hout of laminaat lijkt de trap weer als nieuw.

Traprenovatie op verschillende manieren

Het bekleden van een trap kan op verschillende manieren en materialen. Heb je een houten vloer in je woning, laat de trap dan ook bekleden met dit hout. Een trap kan ook met laminaat bekleed worden. Dit is een goedkopere oplossing. De meeste laminaatsoorten zijn ook geschikt om er een trap mee te bekleden. Zo kun je hal, trap en overloop mooi in elkaar overlaten gaan door middel van een traprenovatie.

traprenovatie

Hout als vloerbedekking op de trap

Hout is een heel populair als vloerbedekking. Dit komt hoofdzakelijk door de warme en natuurlijke uitstraling. Hout kan met elk ander materiaal gecombineerd worden. Hout heeft ook zijn nadelen; het vergt onderhoud en kan prijzig zijn. Daarom is laminaat zo populair geworden. Het moderne laminaat is nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden maar is wel veel onderhoudsvriendelijker en veel goedkoper. Het is ook een ideaal materiaal om een trap mee te
bekleden. De meeste laminaatvloeren kunnen dus als het ware “doorgelegd” worden op de trap. Ook een trap bekleden met twee contrasterende soorten laminaat is prachtig. De trap krijgt zo meer diepte en de treden zijn beter te onderscheiden. Natuurlijk kun je ook zelf je trap met laminaat of hout bekleden, maar dan moet je wel een beetje handig zijn. Daarnaast heb je het juiste gereedschap nodig. Een trap bekleden is een precisie klus, vooral als je een trap met een bocht hebt. Ervaren trapbekleders kunnen deze klus snel en vakkundig voor je klaren, zodat je ook zeker weet dat het goed gebeurt.

traprenovatie

De leggers van Bebo Parket

Wil je een nieuwe houten vloer of laminaat voor je hal en/of bovenverdieping? Denk dan ook aan je trap voor de finishingtouch. De leggers van Bebo maken je trap weer als nieuw met hetzelfde materiaal als je nieuwe vloer. Onze medewerkers kunnen je hierover inlichten en adviseren. Bebo Traprenovatie werkt met ervaren leggers die al jarenlang trappen bekleden met hout of laminaat van Bebo Parket door heel Nederland. Voor meer informatie kun je bellen 0546-750238 of mailen naar info@beboparket.nl. Heb je interesse in een nieuwe vloer met trapbekleding? Kom dan eens kijk bij ons in de fabriek.