Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Bebo gaat over de grens

Ondanks dat onze showroom zich in Nederland bevind, zijn wij wereldwijd terug te vinden op het internet.  Onze vloeren worden met veel zorg ook over de grenzen bezorgd en gelegd. Zo hebben we al klanten in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en zelfs Italië gehad.

Ook op het gebied van projecten in huizen, restaurants, kantoor en winkelpanden is Bebo parket niet meer weg te denken. Door onze jarenlange ervaring en vakkundig personeel kunnen we ruimtes op alle denkbare manieren afwerken. Voor alle omstandigheden bieden wij de perfecte oplossing. Wij kunnen hierin adviseren en begeleiden. Ons deskundige personeel kan echter ook zelf hele projecten op maat voor u uitvoeren.

Hout houdt van iedereen.

Sinds enkele jaren hebben we ons ook toegelegd op de verkoop aan particulieren. Zodoende kun jij ook profiteren van onze scherpe prijzen. Wij zijn hier laagdrempelig in gebleven, wat wil zeggen dat er bij ons voor elk budget wel een geschikte vloer te vinden is. Door de verkoop aan particulieren ook vanuit onze fabriekshal te organiseren, kunnen wij de prijzen ook voor jou laag houden. Bovendien vind je bij ons de beste en mooiste partijen, die ook scherp geprijsd zijn. De partijen zijn bovendien evenals onze andere vloeren van een perfecte kwaliteit, alleen de hoeveelheid is niet meer aantrekkelijk voor de groothandel. Tijdens de verkoopdagen hebben we altijd vakkundig personeel ter beschikking. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw droomvloer.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!