Geplaatst op: 25 april 2017

Bebo gaat over de grens

Ondanks dat onze showroom zich in Nederland bevind, zijn wij wereldwijd terug te vinden op het internet.  Onze vloeren worden met veel zorg ook over de grenzen bezorgd en gelegd. Zo hebben we al klanten in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en zelfs Italië gehad.

Ook op het gebied van projecten in huizen, restaurants, kantoor en winkelpanden is Bebo parket niet meer weg te denken. Door onze jarenlange ervaring en vakkundig personeel kunnen we ruimtes op alle denkbare manieren afwerken. Voor alle omstandigheden bieden wij de perfecte oplossing. Wij kunnen hierin adviseren en begeleiden. Ons deskundige personeel kan echter ook zelf hele projecten op maat voor u uitvoeren.

Hout houdt van iedereen.

Sinds enkele jaren hebben we ons ook toegelegd op de verkoop aan particulieren. Zodoende kun jij ook profiteren van onze scherpe prijzen. Wij zijn hier laagdrempelig in gebleven, wat wil zeggen dat er bij ons voor elk budget wel een geschikte vloer te vinden is. Door de verkoop aan particulieren ook vanuit onze fabriekshal te organiseren, kunnen wij de prijzen ook voor jou laag houden. Bovendien vind je bij ons de beste en mooiste partijen, die ook scherp geprijst zijn. De partijen zijn bovendien evenals onze andere vloeren van een perfecte kwaliteit, alleen de hoeveelheid is niet meer aantrekkelijk voor de groothandel. Tijdens de verkoopdagen hebben we altijd vakkundig personeel ter beschikking. Zij helpen je graag bij het vinden van jouw droomvloer.

Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket