Geplaatst op: 21 maart 2015

Klanten ervaring Merel van Veen uit Bennekom

Via mijn zus hoorde ik over Bebo Parket. Ik ben vanuit Bennekom naar Vriezenveen gekomen. Ik heb er een prachtige rustieke lamelparket uitgezocht waar ik heel erg blij mee ben. Ik ben door de verkoper goed en netjes geholpen. De deal was al snel rond en een paar dagen later werd de vloer netjes op de afgesproken tijd geleverd.

Goedkope houten Vloeren Bennekom

Bent u op zoek naar een goedkope vloer dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen alle soorten vloeren tegen scherpe prijzen. Houten vloeren van eikenhout en ook grenen vloeren hebben we in de aanbieding. De houten vloeren kunnen we in elke gewenste kleur voor u behandelen, denk daarbij aan een verouderde vloer of een geborstelde vloer. Het verouderen van de vloer doen we allemaal in eigen beheer net als de houten vloeren borstelen.

Laminaat vloeren

Laminaat is de meest populaire vloer van dit moment. Met de luxe uitstraling van het laminaat bent u verzekerd van een mooie vloer die een levenlang meegaat. Laminaat is makkelijk schoon te houden en door iedereen met twee rechterhanden te leggen. Laminaat is een goedkope en goede oplossing voor een vloer die een hele lange tijd mee moet gaan. We hebben V-Groef laminaat en vlakke laminaatvloeren.

Lamelparket Vloeren Bennekom

Lamelparket leveren we ook in heel Nederland en we hebben hiervoor de laagste prijs we kunnen altijd goedkope lamelparket leveren. Lamelparket met een eiken toplaag gaat langer mee dan een massief houten vloer. Lamelparket het gemak van een ijzersterke vloer met de uitstraling van echt hout omdat de top ook echt eiken is.

Bezorgen vloeren

We bezorgen in heel Nederland binnen 24 uur alle soorten vloeren aan huis en we hebben eigen  leggers die in heel Nederland de vloeren leggen zowel laminaatvloeren als houten vloeren en lamelparket, we kunnen de vloeren zwevend leggen en vast verlijmen met een lijm die gegarandeerd niet meer los laat Vloeren Bennekom.

berg&bergparket
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket