Geplaatst op: 2 april 2015

Welke vloer kies jij?

Het kiezen van een nieuwe vloer kan een moeilijke klus zijn. Er bestaan veel verschillende vloeren en daarnaast heb je ook nog eens een zeer ruime keuze uit decors, kleuren en kwaliteitsklassen. Iedere kamer eist andere voorwaarden waardoor de keuze nog lastiger kan zijn. Om jouw keuze wat gemakkelijker te maken zetten wij een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje om tot de juiste keuze voor een nieuwe vloer te komen. Lees ook onze tips over het uitkiezen van een laminaatvloer.

Waar moet je rekening mee houden?

Voor het kiezen van de juiste vloersoort moet je met een aantal punten rekening houden. Je kan hierbij denken aan:

  • Kinderen
  • Huisdieren
  • Allergieën
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Vlekgevoeligheid
  • Krasbestendigheid

Keuze van de vloersoort

Naar aanleiding van bovenstaande punten kan je een bepaalde vloersoort gaan uitzoeken. Je kan bijvoorbeeld denken aan een houten vloer, een laminaatvloer, PVC, kurk, tapijt of tegels. Al deze vloeren hebben ieder zijn voordelige eigenschappen. Bedenk welke aandachtspunten voor jou belangrijk zijn om zo tot de juiste vloerkeuze te komen. Ook dien je rekening te houden met de ruimte waar de vloer komt te liggen. In de badkamer heb je bijvoorbeeld een andere vloersoort nodig dan in de slaapkamer.

Tips voor de juiste keuze

Het beste bij het maken van de keuze voor een nieuwe vloer is het volgen van je hart. Het aanbod in vloeren is ruim en het assortiment is groot. Bedenk ook welke uitstraling je wilt creëren en wat je daar voor nodig hebt. Kleuren en patronen kunnen hier veel invloed op hebben. Bekijk ons vloeren assortiment op onze laminaat-, hout-, PVC-, of tegelpagina.

PVC
tegelvloer
laminaatstsroken
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket