Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Welke vloer kies jij?

Het kiezen van een nieuwe vloer kan een moeilijke klus zijn. Er bestaan veel verschillende vloeren en daarnaast heb je ook nog eens een zeer ruime keuze uit decors, kleuren en kwaliteitsklassen. Iedere kamer eist andere voorwaarden waardoor de keuze nog lastiger kan zijn. Om jouw keuze wat gemakkelijker te maken zetten wij een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje om tot de juiste keuze voor een nieuwe vloer te komen. Lees ook onze tips over het uitkiezen van een laminaatvloer.

Waar moet je rekening mee houden?

Voor het kiezen van de juiste vloersoort moet je met een aantal punten rekening houden. Je kan hierbij denken aan:

  • Kinderen
  • Huisdieren
  • Allergieën
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Vlekgevoeligheid
  • Krasbestendigheid

Keuze van de vloersoort

Naar aanleiding van bovenstaande punten kan je een bepaalde vloersoort gaan uitzoeken. Je kan bijvoorbeeld denken aan een houten vloer, een laminaatvloer, PVC, kurk of tegels. Al deze vloeren hebben ieder zijn voordelige eigenschappen. Bedenk welke aandachtspunten voor jou belangrijk zijn om zo tot de juiste vloerkeuze te komen. Ook dien je rekening te houden met de ruimte waar de vloer komt te liggen. In de badkamer heb je bijvoorbeeld een andere vloersoort nodig dan in de slaapkamer.

Houten vloeren

Hout is een plezier voor het oog en geeft elke ruimte een identieke uitstraling. Houten vloeren zijn overal te leggen en dat is een reden van het vele gebruik door de jaren heen. In de leefruimte, op een trap, in de keuken kan er gerust gekozen worden voor een houten vloer. Een houten vloer is bestand tegen een stootje. De houten vloer kan worden behandeld met een speciale olie om de vloer te beschermen tegen onder andere het morsen van wijn, cola, koffie of water. De olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarnaast kan de vloer gewoonlijk gedweild worden. Bebo heeft veel ervaring met houten vloeren die veel te verduren hebben. Wanneer de vloer op den duur meer te verduren krijgt, kan de frequentie gewoon aangepast worden.

Laminaat

Ga je voor gebruiksgemak en onderhoud, maar wil je wel de look van een echte houten vloer kies dan voor laminaat. Budget technisch een laminaat vloer ook nog eens goed betaalbaar. Ons assortiment is up-to-date met de nieuwste vloeren. Dus je vind bij ons de nieuwste trendvloeren. Omdat we zelf de import van deze vloeren regelen letten we vooral op de vloeren van de betere kwaliteit. Doordat we zo grootschalig in kopen kunnen we hierdoor de prijs ook nog eens extra scherp maken.

PVC

Zoek je een onderhoudsvriendelijke vloer waar je jaren…ja echt jarenlang plezier aan beleefd dan kun je ook voor een Pvc vloer kiezen. Ons assortiment heeft hoofdzakelijk pvc met een houtlook, maar ook andere trendvloeren vind je bij ons. Pvc is te koop als plak pvc of klik pvc. Het klik pvc wordt net zo gelegd als een laminaatvloer alleen moet hierbij de ondergrond wel helemaal egaal zijn. Plak pvc kun je het beste laten leggen. Maar dan heb je ook een schitterende vloer in je woning.

Kurk

De uitstraling van een kurkvloer, daar moet je van houden. Maar ga je voor een kurkvloer dan koop je een comfort vloer. Schitterende warme kleuren, diverse uitstralingen gaan hierbij samen met warmte, comfort en een optimale geluidsdemping. Kortom een comfortabele vloer. In ons assortiment verkopen we onder andere kurkvloeren die bestaan uit vloerdelen met een klik systeem. Deze vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. de vloeren zijn afgewerkt zijn een bijzonder sterke uv afgelakt.

Tegels

Ons assortiment tegels is door de jaren heen toe genomen. Waarom? Omdat onze klanten vaak naast een houtenvloer, laminaat of pvc vloer ook wand en vloertegels zoeken voor de keuken, toilet of badkamer. Zo bieden we alles onder één dak. Verder zijn tegels of plavuizen ook geschikt voor de andere leefruimtes in een woning, vooral als dit in combinatie gaat met vloerverwarming. In ons assortiment vind je de nieuwste trends zoals de hout- en betonlook maar ook de klassiekers die altijd blijven van natuursteen.

Tips voor de juiste keuze

Het beste bij het maken van de keuze voor een nieuwe vloer is het volgen van je hart. Het aanbod in vloeren is ruim en het assortiment is groot. Bedenk ook welke uitstraling je wilt creëren en wat je daar voor nodig hebt. Kleuren en patronen kunnen hier veel invloed op hebben. Bekijk ons vloeren assortiment op onze laminaat-, hout-, PVC-, of tegelpagina.

Vind je vloer

Of je nu wel of niet weet voor welke vloer je wilt gaan, kom eens naar Bebo Parket. Je vind al deze genoemde vloeren onder één dak. De adviseurs en verkoper helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kunnen ze je over elke vloer inlichten maar ook adviseren. Kom je nu van ver of woon je dicht bij, kom lekker langs want we hebben eten en drinken voor je klaarstaan en dan kun je op je gemak alle mooie vloeren bekijken.

PVC
tegelvloer
laminaatstsroken

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!