Geplaatst op: 20 maart 2015

Klanten ervaring familie van der Meel uit Gouda

We zijn vanuit Gouda naar Vriezenveen gereden waar we een mooie eiken vloer uit hebben gezocht. We zijn in de showroom netjes en klantvriendelijk door de verkoper geholpen. We wilden de vloer zelf leggen maar we kwamen er niet uit, we hebben gebeld en een paar dagen later lag de vloer er strak en netjes in, door de legservice van Bebo Parket. We zijn er nog steeds tevreden over.

Goedkope houten vloeren

Bent u op zoek naar een goedkope vloer dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen alle soorten vloeren tegen scherpe prijzen. Houten vloeren van eikenhout en ook grenen vloeren hebben we in de aanbieding. De houten vloeren kunnen we in elke gewenste kleur voor u behandelen, denk daarbij aan een verouderde vloer of een geborstelde vloer. Het verouderen van de vloer doen we allemaal in eigen beheer net als de houten vloeren borstelen.

Laminaat vloeren

Laminaat is de meest populaire vloer van dit moment. Met de luxe uitstraling van het laminaat bent u verzekerd van een mooie vloer die een leven lang meegaat. Laminaat is makkelijk schoon te houden en door iedereen met twee rechterhanden te leggen. Laminaat is een goedkope en goede oplossing voor een vloer die een hele lange tijd mee moet gaan. We hebben V-Groef laminaat en vlakke laminaatvloeren.

Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket