Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Beboparket een bedrijf met passie voor hout

EEN PASSIE VOOR HOUT:

Hout is het mooiste natuurproduct wat ik ken. Hout leeft, en straalt daarom warmte en eenvoud uit.  Hout wordt al eeuwenlang overal voor toegepast. Hout is het perfecte bouwmateriaal. In veel combinaties zorgt hout voor de natuurlijke uitstraling, de warmte en het comfort waar we altijd weer naar verlangen.

Een echt natuurproduct

In de hectische tijd van tegenwoordig zoek je ruimte, adem en rust. Dit kun je vertalen door je huis als basis voor ruimte en rust vorm te geven. Hier kom je dan op adem, hier tank je weer bij. Als je in je woning omringd wordt met natuurlijke materialen, producten en vormgevingen die bij je passen, ontstaat er die rust. Hout is hierbij een goede basis. Hout brengt je terug naar de natuur, natuur geeft rust, en dat is wat we zoeken in onze huidige woning. Hout is op veel gebieden toepasbaar in een woning en past in elk interieur. Door de vele mogelijkheden van hout in je woning, kan iedereen die warme touch in zijn woning terug laten komen. Hout zorgt voor een harmonie tussen mens en natuur.

Hout in je woning

Hout is sterk en duurzaam. Toepassingen met hout in een woning is veelzijdig. Hout kun je terug laten komen in de basis van de woning, denk bijvoorbeeld aan balken en gebinten, deuren en kozijnen. Als afwerking, denk bijvoorbeeld aan wandbekleding, plafond maar vooral als een vloerbedekking. Verder is hout meestal de basis van je inrichting. Door de warme uitstraling brengt hout warmte in je interieur. In elke woning wordt hout dan ook toegepast.

Houten vloeren

Als vloerbedekking doet hout warm aan en is het een duurzaam natuurproduct. Een houten vloer geeft en ruimte een unieke uitstraling. Hierbij is een houten vloer ook duurzaam want deze kan een leven lang meegaan. Hout is eigenlijk een product dat met de jaren mooier wordt. Op dit moment neemt de vraag naar oude vloeren dan ook alleen maar toe. Een oude vloer heeft een uitstraling die niet na te maken is. Deze vloeren passen dan ook perfect in de hedendaagse landelijke en industriële inrichtingen. Oude houten vloeren zijn de finishing touch in deze interieurs maar geven ook de warme basis weer. Door dit hergebruik is hout nog duurzamer geworden, de natuur en het milieu varen er wel bij.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!