Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Beboparket voorziet houten vloeren van een keiharde toplaag

UV- bescherming vind je in diverse producten zoals de bekende zonnebril. Het bedrijf Bebo Parket past UV- bescherming nu ook toe op vloeren. Je kunt denken aan een olie met UV- beschermende werking. Dit heeft als voordeel dat de vloer dankzij de UV- beschermende lagen, nét zo sterk en slijtvast wordt als een PVC of tegelvloer.

Deze zogenaamde UV- olie wordt al gebruikt voor meubelen zoals kastjes en deuren. Maar het werd nog niet gebruikt voor grote producten of oppervlakken. Bebo Parket vindt UV- olie een briljante uitvinding en past het daarom ook toe op zijn vloeren. Het is vooral een perfecte oplossing voor vloeren op plaatsen als in de keuken, waar mensen vaak uit praktische redenen voor een tegelvloer kiezen. Hier kan dan, dankzij de OV- beschermende olie, gerust een houten vloer geplaatst worden.

Innovatie UV- techniek

Bebo Parket biedt Europees eiken vloeren aan van hoge kwaliteit. Wanneer deze houten vloeren voorzien worden van UV- olie, krijgt het hout hier twee lagen van. De eerste UV- olie laag zorgt voor de gewenste kleur, en de tweede UV- olie laag dient als beschermlaag. Hierdoor krijgt de vloer een sterke, slijtvaste laag over zich. Dit maakt de vloer perfect voor grote, drukke gezinnen, huisdieren en kleine kinderen. Ook is het hierdoor goed te leggen in keukens, hotels en zelfs de horeca.

De UV- lagen worden onder speciale lampen met een hoge temperatuur van 800 graden in de vloer gebrand. ‘De olie hard hierdoor direct uit’ legt Bebo Parket uit. ‘Hierdoor behaal je een kleurvaste, onderhoudsvriendelijke én onderhoudsvrije vloer’. Ook kan de vloer dankzij deze innovatieve behandeling perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

Over Bebo Parket

Bebo Parket is gevestigd in Vriezenveen aan de Bovenlandweg 10. Het is een zeer dynamisch bedrijf dat wordt gerund door Frans Bolier en Johan van de Beek. Het in 2006 opgerichte bedrijf richt zich vooral op kwaliteit en de voordeligste prijs. Ook gaat Bebo Parket voor de beste productie van vloeren en een zeer snelle en goede service. Zowel de particulier als groothandel kan profiteren van uitzonderlijke scherpe prijzen en een groot aanbod aan producten.

vis_insp_laminaat_7940798_970x598

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!