Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Handbescherming

Bij het leggen van een vloer is handbescherming een van de belangrijkste aandachtspunten. Wanneer je zelf een vloer legt, zul je merken dat je het meest met je eigen handen aan het werk bent. Bij het gebruik van gereedschap en machines kan je ongewenst handletsel oplopen. Een goede bescherming die de werkzaamheden gemakkelijker maken is daarom ook zeer van belang. Voor meer informatie over het zelf leggen van je vloer kan je onze tips op de laminaatpagina bekijken.

Handletsel

Handletsel komt in de praktijk vaak voor. Het kan ontstaan door ongelukken met machines, gereedschappen en chemische stoffen. Maar ook de omgang met vuur en hete of koude vloeistoffen kunnen voor problemen zorgen. Wanneer je er voor kiest om zelf je vloer te gaan leggen kom je ook in aanraking met gereedschap waaronder bijvoorbeeld een zaagmachine om de planken te zagen. Het is dan belangrijk dat je voor goede handbescherming zorgt.

Bescherming tegen handletsel

Om handletsel te voorkomen is het belangrijk om goed op je veiligheid te letten. Als je een vloer gaat leggen ben je voornamelijk bezig met je handen. Een goede handbescherming is dan ook uiterst van belang. Handschoenen die speciaal ontwikkeld zijn voor goede grip en het transpiratievocht goed afvoert is worden door ons aangeraden. Op die manier ben je verzekerd van een goede handbescherming terwijl je tegelijkertijd even makkelijk kan werken en evenveel grip hebt als zonder handschoenen.

handbescherming

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!