Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Krasvrije vloer

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer binnen je woning? Dan kies je eerst het gewenste soort vloer uit. Deze keuze wordt voornamelijk bepaald door je persoonlijke smaak en je interieur. Daarnaast is je budget ook niet geheel onbelangrijk.

Overige belangrijke punten zijn:

  1. De gezinssamenstelling. Zijn er ook kinderen of lopen er ook huisdieren?
  2. Het onderhoud. Ben je bereid om enig onderhoud aan de vloer te doen, of is hier geen tijd voor?

Wanneer je investeert in een nieuwe vloer, dan wil je natuurlijk graag dat deze jarenlang mooi blijft. Het liefst willen we natuurlijk een vloer die na 10 jaar nog nieuw is, zonder krassen. Maar laat ik je uit de droom helpen. Elke vloer zal krassen krijgen, de ene vloer is hier natuurlijk beter tegen bestand dan de andere. Onderhoud is hierbij het belangrijkste punt. Goed onderhoud voorkomt namelijk krassen. Dit geld trouwens voor elke vloer, zoals hout, laminaat, pvc maar ook natuursteen en zelfs plavuizen.

Krasvrije pvc vloer

Ben je op zoek naar een houtlook vloer, denk dan ook eens aan een pvc vloer. Pvc vloeren zijn bijzonder sterk, geluiddempend en nagenoeg krasvrij. Doordat de vloer weinig onderhoud nodig heeft, kun je de vloer ook bijzonder goed krasvrij houden. Stofzuig de vloer wel regelmatig. Door het lopen op een vloer waar zand en steentjes liggen ontstaan namelijk krassen. Goede inloopmatten bij buitendeuren houden het meeste zand en steentjes al tegen. Zorg er ook voor dat de meubelpoten zijn voorzien van viltbescherming. En dan met name stoelen en tafels. Zo houd je de pvc vloer krasvrij.

krasvrije pvc vloer

De kwaliteit

Tegenwoordig is de kwaliteit van laminaatvloeren steeds beter. Door moderne technieken zijn er steeds betere beschermlagen, variabele fotoprints en sterke kliksystemen. De beschermlagen (toplaag) zijn hard en nagenoeg krasvast.

De afwerking bepaald de slijtvastheid. Een gelakte vloer is beter bestand tegen krassen. Echter zit er een kras op de vloer dan kun je die niet wegwerken, of je moet de hele vloer opnieuw schuren en lakken. Tegenwoordig worden houten vloeren afgewerkt met hard wax olie, ook wel was olie genoemd. Dit kan naturel maak ook met een kleur. De afwerking geeft een natuurlijke matte uitstraling. Wil je de vloer mooi houden, dan is stofzuigen een noodzaak. Zand en steentjes geven krassen bij loopcontact. Echter zit er een kras op de vloer dan kun je die met een speciale onderhoudsolie wegwerken. Ook hier geld weer een krasvrije laminaat vloer blijft langer mooi bij het juiste onderhoud. Dit onderhoud is hetzelfde als bij de krasvrije pvc vloer.

Krasvrije houten vloer van Bebo Parket

Ben je op zoek naar een krasvrije houten vloer, kies dan altijd voor een hardhout vloer. Denk bijvoorbeeld aan een eiken vloer. Hardhouten vloeren zijn minder gevoelig voor krassen en andere beschadigingen. Deze vloeren hebben een lange levensduur. Bij Bebo Parket vind je hier een enorm assortiment van. Andere krasvrije houten vloeren zijn bijvoorbeeld wengé, teak, merbau. Ook deze vloeren worden regelmatig bij Bebo Parket aangeboden.

Wil je meer informatie over krasvrije vloeren, kom dan eens langs bij Bebo parket. Wij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende vloeren. Je kunt je vraag natuurlijk ook telefonisch stellen via 0546-750238, mailen naar info@beboparket.nl of doe dit via live chat op de website www.beboparket.nl

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!