Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Lamel parket zelf samenstellen in vier stappen

Altijd al uw nieuwe vloer uw eigen persoonlijke touch willen geven? Bij Bebo is dit mogelijk omdat wij het productie proces van onze lamel parket vloeren helemaal in eigen handen hebben. Hierdoor kunnen wij de lamel parket vloer leveren die altijd aan uw specifieke wensen voldoet.

Volg de volgende vier stappen en stel u uw eigen lamel parket vloer samen!

Kies de afmeting van de lamelparket plank.

De afmetingen van de planken spelen een grote rol op het totale uiterlijk van de vloer.

Onze planken zijn in verschillende lengte en breedtes verkrijgbaar. Hoe groter de plank hoe rustiger het eindproduct. Een kamer lijkt door een bredere plank groter en ruimer, handig in de kleinere kamers van uw huis!

Kies de sortering van de lamel parket plank.

Er zijn veel verschillende sorteringen mogelijk, zo zijn er planken waarin bijna geen knoesten zijn verwerkt. En er zijn planken met een heel rustiek karakter of terwijl veel knoesten.

Ook een terugkomende trend op gebied van sorteringen is de zwart gestopte noest. Dit zijn noesten die niet blank gestopt zijn maar met een zwart stopmiddel. Dit geeft een hele gave verouderde look aan uw vloer.

Geschuurd, fijn bezaagd of geborsteld

Wat een hele mooie optie is die u aan onze vloeren kunt toevoegen is dat u zelfs de afwerking van de plank kunt kiezen. Een lamelparket vloer wordt standaard door ons opgeschuurd voor een mooi rustig resultaat. Maar u kunt ook kiezen voor een fijn bezaagde of geborstelde afwerking.

Kies de kleur van de lamelparket plank.

De laatste stap van het samenstellen van uw lamel parket vloer is het kiezen van de kleur van de afwerkolie. Het is een belangrijke stap omdat dit een grote impact heeft op de sfeer die de vloer meebrengt. Van krijtwit naar zwart geolied en alles wat er tussenin zit. Eindeloze veel combinaties mogelijk.

Bij Bebo maken wij gebruik van een kleur- en afwerk olie met de eigenschappen van lak. Zodat de vloer een mooie matte afwerking krijgt zoals bij een olie maar wel zo sterk is als een lak en dus een lange levensduur heeft.

En zo heeft u uw eigen lamelparket vloer helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!