Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vloerisolatie 5 tips over het isoleren van uw vloer!

Niets is vervelender dan een koude vloer in een woning. Niet elke woning heeft een goed geïsoleerde vloer en dit kan ten koste gaan van de warmte van uw vloer. Om dit tegen te gaan, hebben wij hier 5 tips over vloerisolatie en alles wat dit kan bevorderen op een rijtje gezet! Lees snel door..

1. Bekijk eerst de mogelijkheden

Denkt u aan vloerisolatie, dan gaan er vast vele dingen door uw hoofd. Zoals; de ondergrond, de vloer en vele extra werkzaamheden. Dit hoeft niet het geval te zijn. In vele gevallen is het kiezen van een juiste vloer in combinatie met een ondervloer al een hele verbetering en kunt u voor een geschikte prijs profiteren van een goed geïsoleerde vloer. Maar hiervoor is het wel belangrijk dat u eerst alle mogelijkheden bekijkt en nadenkt over de meest geschikte oplossing die bij u past.

2. Bekijk de mogelijkheden voor de ondergrond

De ondergrond is een van de belangrijkste factoren betreft vloerisolatie. De ondergronden bij nieuwbouwwoningen zijn vaak erg isolerend en hier zullen vaak ook geen problemen bij ontstaan. Bij een houten ondergrond of een oude betonvloer is dit een ander verhaal. Deze tochten vaak en stralen kou uit. Ook de warmte die vanuit de woning naar de vloer gestraald wordt, gaat verloren. U kunt er voor kiezen om de ondergrond aan te pakken, maar u kunt ook kiezen voor een nieuwe vloer met de juiste ondervloer. Een goedkopere manier om uw vloer goed te isoleren!

3. Kies de juiste vloer

Zoals bovenstaand al eerder benoemd is, kan het kiezen van de juiste vloer al een hoop schelen betreft de vloerisolatie. Door de juiste vloer te kiezen, kunt u gemakkelijk de warmte in uw woning of appartement houden zonder dat deze kou uitstraalt. Denk hierbij aan een eiken lamelparket vloer, laminaat vloer of een PVC klik vloer. Al deze vloeren zijn ontzettend isolerend in combinatie met de juiste ondervloer. Deze vloeren zijn allemaal te vinden in onze showroom, onze vloerenspecialisten staan voor u klaar en kunnen niet wachten om u te helpen.

4. Kies de juiste ondervloer voor uw vloer

Dan een van de belangrijkste punten betreft vloerisolatie: de juiste ondervloer. Door te kiezen voor de juiste ondervloer, in combinatie met de juiste vloer, gaat u voor optimaal resultaat. Een koude vloer of koude voeten door een koude vloer is verledentijd. Voor zowel houten vloeren, laminaatvloeren en PVC vloeren hebben bij uiterst isolerende ondervloeren voor de laagste prijs.

5. Het legwerk

Het kleinste punt betreft vloerisolatie, maar zeker niet minder belangrijk: het legwerk. Als de vloer en de ondervloer goed gelegd worden, zorgt dit voor een optimale vloerisolatie. Als het legwerk niet in orde is of de ondervloer is niet goed geplaatst, kan het zijn dat uw vloer minder geïsoleerd is en daardoor kouder aanvoelt of kou uitstraalt.

Dit waren onze 5 tips over vloerisolatie. Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben over al onze mogelijkheden. Wilt u graag meer informatie over isolatie van vloeren? Twijfel niet langer en bezoek onze showroom of neem contact met ons op. In onze ruime showroom hebben wij ontzettend veel vloeren voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

Wanneer bezoekt u onze showroom?

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!