Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Uitleg producten Beboparket

Hieronder vind je uitleg over onze bijproducten die je nodig hebt bij een aanschaf van een houten of laminaat vloer. voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze verkopers.

Heeft u vragen over één van onze producten?

ondervloeren laminaat

Sound Eliminator ondervloer (18dB)

Bij deze ondervloer dient de ondergrond egaal te zijn. Wanneer de vloer egaal is dan is dit de een van de beste ondervloeren voor de geluiddemping. De ondervloer heeft al een folie die een isolerende de werking heeft qua vocht. Deze ondervloer is doordat hij heel dun is geschikt voor vloerverwarming. Deze ondervloer is geschikt voor houten vloeren, lamelparket en laminaat.

Ondervloer voor vloerverwarming

Dit is een ondervloer speciaal voor vloerverwarming, hiervoor dient de ondergrond egaal te zijn. De ondervloer is erg dun, dit om de warmte goed door te laten, dit zorgt ervoor dat deze ondervloer niet egaliseert. Deze ondervloer is geschikt voor houten vloeren, lamelparket en laminaat.

Rubber ondervloer (19dB)

De rubberen ondervloer is speciaal gemaakt voor de isolatie en geluiddemping. Het is gemaakt van een erg dichte materie die erg goed isoleert, daarnaast bevat de ondervloer nog een dampdichte laag tegen vocht. Het rubber vangt de vloer goed op waardoor de geluiddemping ontzettend hoog is. De ondervloer egaliseert niet, dus de ondergrond dient vlak te zijn. Deze ondervloer is geschikt voor houten vloeren, lamelparket en laminaat.

TNO/TUV 5mm (21dB) ondervloer

Bij de meeste appartementen zitten er bepaalde eisen aan de ondervloeren, stel dat je een certificaat nodig hebt dan zul je deze ondervloer nodig hebben. De ondervloer voldoet aan alle eisen die een appartement vraagt, hierbij krijg je een certificaat die alle eisen bevestigd. De ondervloer egaliseert en is daarnaast erg geluiddempend. Deze ondervloer is geschikt voor houten vloeren, lamelparket en laminaat.

XPS ondervloer platen 5mm dik (21dB)

Wanneer je een ondervloer nodig hebt die zowel geluiddempend is als egaliserend dan heb je deze ondervloer nodig. De ondervloer is 5 minimeter dik en egaliseert tot en met 3 minimeter verschillen. De ondervloer zit qua geluiddemping ver boven de gevraagde eisen van zowel huurhuizen als bij appartementen. Wanneer het nodig is dat de vloer nog geïsoleerd moet worden dan kun je een dampfolie de ondervloer doen. Deze ondervloer is geschikt voor houten vloeren, lamelparket en laminaat.

Groene viltplaten ondervloer 7mm (19dB)

Deze ondervloer is om te egaliseren en voldoet aan de eisen van de geluiddemping. Deze ondervloer dekt tot en met 3 minimeter aan verschil. Wanneer het nodig is dat de vloer nog geïsoleerd moet worden dan kun je een dampfolie onder de ondervloer doen. Deze ondervloer is geschikt voor houten vloeren, lamelparket en laminaat.

Rol dampdichte folie (25m2)

De ondervloeren die egaliseren die zijn niet isolerend, wanneer dit wel nodig is dan kun je een dampdichte folie onder de ondervloer bevestigen. Dampdichte folie is geschikt voor houten vloeren, lamelparket en laminaat.

SPS lijm voor vaste verlijming op de ondergrond 1,2kg/m2 + primer

Wanneer een houten vloer of lamelparket verlijmd wordt dan is hier een SPS lijm voor nodig. Bij massief houten vloeren adviseren wij altijd om de vloer te verlijmen in verband met de grote werking van de vloer, deze lijm voorkomt de werking volledig. Bij lamelparket wordt de lijm vaak gebruikt in verband met de goede geleiding in combinatie met vloerverwarming. De lijm houdt de vloeren niet alleen goed vast maar is ook erg geluiddempend. De primer die je er bijgeleverd krijgt is om de lijm aan de ondergrond te bevestigen, dit is een hechtmiddel. Deze lijm is geschikt voor houten vloeren en lamelparket.

Nadenlijm (flacon ca. 10m2)

Wanneer een houten vloer zwevend gelegd wordt dan adviseren wij om de vloer nog wel onderling te verlijmen. Wanneer je de vloer onderling verlijmd blijft het mooi een geheel, alleen bij een massieve vloer zou het nog kunnen gaan kieren.

Spanveren

Spanveren worden gebruikt om druk op de houten vloer te houden, dit zorgt ervoor dat de vloer een geheel blijft, alleen een massieve vloer nog zou kunnen kieren. Vaak wordt een vloer nog wel aan de kop zijn kant verlijmd omdat je daar anders te veel spanveren hebt, deze zetten dan teveel druk op het hout waardoor het kan bollen.

Eiken/grenen deklatten

Dit is een houten liggende plint die in de meeste gevallen met de vloer mee gekleurd wordt. Deze plinten zijn eigenlijk altijd nodig, wanneer je overal een staande plint hebt zul je rond deurposten en andere plekken waar geen staande plint kan een deklat nodig hebben. Deze plinten worden op de vloer gespijkerd.

Staande plint eiken/grenen

Dit zijn staande houten plinten die 6 centimeter hoog zijn, deze kunnen wij mee kleuren met onze houten vloeren. Deze plinten worden gekit of geschroefd aan de muren.

Staande MDF-plinten

Dit zijn staande MDF-plinten in 3 hoogtes, 6 centimeter hoog, 8 centimeter hoog of 12 centimeter hoog. Deze plinten worden geverfd in dezelfde kleur als de muur of in dezelfde kleur als dat de deurkozijnen behandeld zijn. Deze plinten worden gekit of geschroefd aan de muren.

High-tack kit

Staande plinten zijn het mooist om te kitten, hierbij zit de plint strak aan de muur zonder een schroef die zichtbaar is. Wanneer je een staande plint gaat bevestigen heeft u een hoge kwaliteit kit nodig.

Plakplinten

Speciaal voor laminaat zijn er plakplinten in dezelfde kleur als de vloer. Deze plinten zijn al voorzien van een plakrand aan onderzijde van de plint.

Onderhoudsolie

Een houten vloer die geolied is moet een keer per jaar in de onderhoudsolie worden gezet, hierbij worden alleen de intensive gedeeltes in de olie gezet. Met deze olie kunnen ook kleine krassen en vlekken worden weggewerkt.

Wax & Clean

Wanneer je een geoliede vloer wilt schoonmaken moet je in verband met de olie niet een te agressief middel gebruiken, wij hebben hier speciaal een wax & clean voor. Wax & clean is gemaakt om de vloer schoon te houden, je hoeft gewoon een scheutje door het water te doen.

Laminaatreiniger

Om de beschermlaag van het laminaat zo mooi mogelijk te houden dien je een speciale laminaatreiniger bij het water toe te dienen.

Bak en Mohair roller

Wanneer je een houten vloer in de olie zet is dit zelf het makkelijkst te doen met een Mohair roller. Je rolt de olie uit op de plank en neemt deze daarna af met een doek.

Luchtbevochtiger

Speciaal voor droge ruimtes zijn er luchtbevochtigers, deze apparaten houden een ruimte op de juiste vochtigheid. Wanneer een ruimte te droog is kan de vloer gaan werken. Een goede kwaliteit luchtbevochtiger stopt wanneer de ruimte vochtig genoeg is.

Hygrometer

Een hygrometer meet de temperatuur en vochtigheid in een huis. Hierdoor weet je of je een ruimte moet bevochtigen of dat je eventueel moet gaan stoken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!