Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Kwaliteit van onze vloeren

Bij Bebo Parket vind je al jarenlang de goedkoopste houten-, parket-, en laminaatvloeren voor de allerlaagste prijs. Bebo Parket is door de jaren heen, zeer snel gegroeid tot het grootste parket- en laminaatbedrijf van Nederland. Wil je het geheim weten? Lees dan verder in deze tekst. Kom langs in onze fabriek en bekijk Bebo Parket met eigen ogen!

Hoe alles begon

Het begon een jaar of toen geleden toen Frans Bolier een partij oude kaasplanken van zijn schoonvader opkocht. Frans Bolier was in die tijd nog slager. Inmiddels heeft hij samen met zijn zwager Johan van de Beek het grootste parket- en laminaatbedrijf van Nederland, genaamd Bebo Parket weten op te zetten. Het hout wordt uit verschillende landen opgekocht om vervolgens geproduceerd en gekleurd te worden bij Bebo Parket in Vriezenveen. De vloeren worden niet alleen verkocht aan groothandelaren, maar ook particulieren kunnen ervan profiteren.

Nominatiebadge

Een aantal jaren verder…

Vorig jaar had Bebo Parket een omzet van 20 miljoen. ‘Dit jaar gaan we erover heen’, verwacht Frans Bolier. Het geheim van het succes van Bebo Parket? Dat is volgens Frans Bolier erg simpel. ‘We leveren de allerhoogste kwaliteit voor de allerlaagste prijs. We kunnen dat garanderen omdat we de hele keten in eigen hand hebben, van boom tot aan de vloer.’ Daarnaast is de voorraad van Bebo Parket enorm. Vanuit de fabriek van 6000 vierkante meter, uitgerust met de meest moderne apparatuur, kan doorgaans binnen 24 uur de gewenste parket- of laminaatvloer huis worden afgeleverd. Bebo Parket levert niet alleen in Nederland, maar ook in vele andere landen in Europa.

Particulieren

Hoewel er regelmatig sprake is van filevorming van particulieren bij de fabriek en het verkooppunt aan de Bovenlandweg in Vriezenveen, blijft het leveren van parket, laminaat, lamelparket en houten vloeren aan de parkethandel en bouwmarkten de ‘core business’ van Bebo Parket. Speciaal voor particulieren is BeboParket aan de Bovenlandweg in Vriezenveen op  verschillende zaterdagen per jaar geopend, zodat die ook voor deze zeer scherpe fabrieksprijzen een vloer kunnen kopen. Hier worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor bezoekers de structuur van de houtsoort goed kunnen bekijken. De laagste prijs, daar staat Bebo Parket echt voor. Frans Bolier: ‘Als de prijs ergens anders lager is, dan duiken wij daar onder. Wij gaan door, waar anderen stoppen.’

Rustiek hout

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!