Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Wooninspiratie 2016

We brengen het grootste deel van ons leven binnen door. Daardoor willen we dat het binnen gezellig en sfeervol is. Als je thuis komt wil je direct het gevoel van thuis ervaren. Een huis is de plek waar jij je prettig en geborgen moet voelen. Het is de plek waar je met familie en vrienden samen komt. Zoek je wooninspiratie, ben je op zoek naar vernieuwing, heb je een nieuwe inrichting nodig of ben je nog zoekende naar je eigen smaak? In deze blog vindt je heel wat interieurtips en ideeën voor het inrichten en decoreren van je woning. Ontdek welke stijl bij jou past en hoe je deze het best kan waarmaken in jouw huis!

Ruimte en sfeer

Met verschillende technieken kan je gezelligheid en tegelijkertijd een ruimte uitstraling creëren. Ruimte zorgt er voor dat je rust ervaart en vrij kan bewegen. Ook met een kleine ruimte kan je een ruime uitstraling creëren. Dit kan je zelfs al door middel van een vloer bereiken. Je ruimte lijkt het ruimst wanneer je de planken van de vloer in de lengterichting van de kamer plaatst, of met de lichtinval mee. Ook wanneer je de vloer diagonaal legt, lijkt de ruimte groter. Wel is dit een moeilijkere klus wat minder vaak wordt toegepast. Het creëert een uniek en karakteristiek effect.

ruimte&sfeer
kleuren&decoraties

Kleuren en decoraties

Kleuren en decoraties bepalen een groot deel van de sfeer in een ruimte. Mede met decoraties kan je de stijl en sfeer vaststellen. Hiermee kan je bijvoorbeeld bepalen of je een moderne en strakke, of een landelijke en eigentijdse uitstraling wilt bereiken. Vrijwel alle kamers ogen kaal zonder decoratie. Zorg er dus voor dat je de sfeer waar je naar op zoek bent neer kan zetten. Een romantische sfeer is helemaal 2016. Bereik je doel in combinatie met de perfecte vloer. Hou je van veel karakter? Dan is een houten vloer met een natuurlijke kleur en noesten een perfecte keuze. Voor een romantische uitstraling kan je ook voor een prachtige white wash vloer gaan. Laminaat behoort ook nog tot de mogelijkheden, waar de kleuren en decors eindeloos zijn. Stem daarbij decoraties op elkaar af, zowel op kleur als op stijl. Veel verschillende stijlen door elkaar kunnen al gauw een rommelig effect veroorzaken. Kies er daarom voor om het in een bepaalde stijl te houden. Ook is het belangrijk een aantal kleurtinten te kiezen waarmee je wilt gaan werken. Dit zorgt voor de juiste sfeer en uitstraling. Ook wat groen zorgt voor extra sfeer en gezonde lucht in je kamers. Planten en bloemen zijn een goedkope en sierlijke manier om te decoreren en te variëren.

Warme binnenkomst

Wat direct opvalt bij binnenkomst is de gang. Tussen de vele indrukken die worden opgedaan bij binnenkomst, is het binnenkomen een moment van rust. Het moment van thuiskomen, dat hoort iedereen te beleven als een heerlijke ervaring. Zo maakt een prachtige vloer met natuurlijk houtdecor dit gevoel helemaal af. Hout straalt namelijk warmte en sfeer uit. Wanneer je net een drukke en stressvolle dag op je werk hebt gehad, is er geen beter gevoel dan een verwarmt welkom in je eigen woning.

warme binnenkomst
sfeermakers&blikvangers

Sfeermakers en blikvangers

Bij het inrichten van een woning, gaat het niet alleen om kleuren en de basis meubelen, maar ook om oog voor detail. Want wat maakt een ruimte gezellig zonder sfeermakers en blikvanger. Accessoires zijn attributen die in iedere ruimte onmisbaar zijn. Met oog voor detail zijn er voor iedere ruimte bijpassende accessoires te vinden die perfect aansluiten op je wensen en behoeften van je interieur. Hou je bijvoorbeeld van karakter en creativiteit? Dan is deze prachtige, authentieke piano die je in de afbeeldingen hieronder ziet een perfecte blikvanger. Oog voor detail zegt niet alleen wat over accessoires, maar ook over de keuze van je vloer. In een vloer kan je ook zeer veel details vinden. Denk bijvoorbeeld aan een laminaatvloer met voel- en zichtbare houtstructuur. Of een prachtige houten vloer met karakteristieke noesten. De eerste blikvanger in iedere ruimte blijft toch altijd de vloer! Doe inspiratie op en ontdek welke sfeermakers en blikvangers het best bij jou passen!

Gezellig tafelen

De maaltijd is het moment van de dag waar iedereen bij elkaar komt. Tijdens dit moment heb je alle tijd om meer over elkaars belevenissen te weten te komen. Niet alleen dineren behoort tot een gezellige gelegenheid aan tafel, maar ook borrelen met je familie of vrienden is een belangrijk onderdeel van een prachtige, comfortabele eettafel. In combinatie met een zitbank, of bijpassende stoelen kan je gezellig met zijn tweetjes, of juist met een heleboel vrienden kletsen en borrelen. Een tafel is een sfeermaker die karakter in je ruimte brengt. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige karaktervolle, rustieke kloostertafel. Deze tafel heeft een landelijk uiterlijk wat perfect te combineren is in elk interieur. Van modern tot eigentijds. Stem je tafel af in een kleur die bij je vloer past, of kiest juist voor een tegenovergestelde kleur voor extra karakter. Bekijk welke eettafel bij jou past en combineer deze met mooie, warme en comfortabele eetkamerstoelen om de look helemaal compleet te maken.

Gezellig tafelen
Heerlijke bedrust

Heerlijke bedrust

De slaapkamer, een plek waar je de dag begint, en ook weer eindigt. De slaapkamer is een ruimte waar je heerlijk tot rust kan komen. Een ruimte waar je je kan ontladen na een stressvolle dag, en jezelf weer kan opladen voor de volgende dag. Een slaapkamer is een gezellige ruimte met een uitnodigende sfeer. Om deze sfeer voor jezelf waar te maken kan je gebruik maken van klassieke kleuren, of juist warmte tinten. Vermijd grote en lege wanden, want dit kan de ruimte leeg en ongezellig maken. Vul een lege wand met een mooi schilderij, leuke lijstjes of een prachtige foto. Probeer je ramen niet te bedekken, want een slaapkamer heeft natuurlijk licht nodig. Probeer zoveel mogelijk daglicht naar binnen te laten stromen. Ook is het leuk om wat romantiek te creëren door middel van leuke accessoires, een klamboe of hemelbed. Wil je een gezellige slaapkamer creëren? Kies dan voor een vloer met een rustige kleur en een rustig decor. Dit zorgt er voor dat je ruimte niet te druk wordt en de uitstraling in evenwicht blijft. Wanneer je kiest voor donkere meubelen, is een lichte vloer een prachtige keuze. Kies je voor lichte meubelen? Dan steekt een vloer met een donkere tint perfect af. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je slaapkamer sfeervol, rustgevend en gezellig te maken. Ontdek welke stijl bij jou past en doe inspiratie op om tot de, voor jou perfecte uitstraling te komen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!