Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Antieke schoolvloer

Unieke kans om een antieke oude houten schoolvloer te bemachtigen, we hebben de hand weten te leggen op een oude schoolvloer die enige honderden jaren oud is, en die door de tand des tijds een uitstraling heeft gekregen die met de hand niet is na te maken. De uitstraling zal alleen maar mooier worden en geeft uw woning een warme uitstraling.

Oud schoolgebouw

De oude eiken planken zijn op een nette manier uit de school verwijderd zodat ze niet zouden beschadigen, en de planken waarin de spijkers zaten zijn niet weer gebruikt. U zult begrijpen dat deze vloer uniek in zijn soort is, een vloer waarop onze opa’s als kind hebben gespeeld op hun klompen, waarop onze oma’s zich met hun hoepels en hun tolletjes hebben vermaakt. Schoolvloeren met karakter noemen we zo iets

Afwerking en onderhoud

Deze antieke eiken vloer is al helemaal door ons behandeld en er is voor gezorgd dat de vloer zijn oude karakter heeft behouden,  net als vroeger heeft de vloer alleen nog onderhoud nodig. Deze vloer heeft een aantal behandelingen gehad en heeft zijn mooie uitstraling te danken aan een aantal lagen was-afwerking.

Dit betekent dat de vloer speciaal onderhoud nodig heeft. Als volgt:

  • schoon houden m.b.v. stofzuigen of swiffer-stok
  • de antieke schoolvloer kan onderhouden worden met een klein scheutje Vloeibare parketwas van Ciranova direct op de vloer aan te brengen met een pluisvrije dweil(stok). Na droging goed uitwrijven met doek/swiffer.
  • oppassen met water/vocht ; indien er toch vocht op de vloer is blijven liggen, dan kan de vloer plaatselijk behandeld worden Vloeibare parketwas van Ciranova.
  • Wij hebben 3 x een liter Vloeibare parketwas van Ciranova geleverd bij de zending. Deze Vloeibare parketwas is speciaal voor houten vloeren vanwege zijn waterafstotend karakter en zijn goede antislip-eigenschap.
Familie van Woezik uit Wijchem vloer
antieke schoolvloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!