Geplaatst op: 21 maart 2015

Familie Wouters uit Zuid- Oost Beemster

Van uit Zuid- Oost Beemster zijn we naar de showroom van Bebo Parket gekomen. We hadden al  contact gehad via de telefoon om een paar vragen te stellen, we zijn vriendelijk te woord gestaan. Toen we bij de showroom aankwamen was het heel erg druk, maar ondanks de drukte zijn we vriendelijk en goed door de verkoper geholpen. We hebben een mooie vloer uitgezocht en die hebben we laten leveren.

Goedkope houten vloeren Beemster

Bent u op zoek naar een goedkope vloer dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen alle soorten vloeren tegen scherpe prijzen. Houten vloeren van eikenhout en ook grenen vloeren hebben we in de aanbieding. De houten vloeren kunnen we in elke gewenste kleur voor u behandelen, denk daarbij aan een verouderde vloer of een geborstelde vloer. Het verouderen van de vloer doen we allemaal in eigen beheer net als de houten vloeren borstelen.

Laminaat vloeren

Laminaat is de meest populaire vloer van dit moment. Met de luxe uitstraling van het laminaat bent u verzekerd van een mooie vloer die een leven lang meegaat. Laminaat is makkelijk schoon te houden en door iedereen met twee rechterhanden te leggen. Laminaat is een goedkope en goede oplossing voor een vloer die een hele lange tijd mee moet gaan. We hebben V-Groef laminaat en vlakke laminaatvloeren.

Lamelparket

Lamelparket leveren we ook in heel Nederland en we hebben hiervoor de laagste prijs we kunnen altijd goedkope lamelparket leveren. Lamelparket met een eiken toplaag gaat langer mee dan een massief houten vloer. Lamelparket het gemak van een ijzersterke vloer met de uitstraling van echt hout omdat de top ook echt eiken is.

Bezorgen vloeren

We bezorgen in heel Nederland binnen 24 uur alle soorten vloeren aan huis en we hebben eigen  leggers die in heel Nederland de vloeren leggen zowel laminaatvloeren als houten vloeren en lamelparket, we kunnen de vloeren zwevend leggen en vast verlijmen met een lijm die gegarandeerd niet meer los laat vloeren Beemster.

Parket
Nature Line parket Bebo Parket
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket