Geplaatst op: 28 april 2015

Vloeren exporteur

Mijn naam is Bert de Jong. Ik ben 43 jaar oud en heb 3 kinderen, twee zonen en een dochter. Ik ben eigenaar van een houthandel. Ik doe dit al 13 jaar vol passie. Het was niet direct mijn idee om een houthandel te beginnen. Na te hebben gewerkt in een houthandel na mijn studie vond ik producten van hout helemaal geweldig. Vooral omdat er zoveel mogelijkheden zijn met deze grondstof.

Wij exporteren voornamelijk vloeren. Dit komt omdat de vloeren export op het moment erg goed loopt. Ik ben niet alleen vloeren exporteur maar heb ook nog een productiegedeelte. Naast het magazijn en  het kantoor hebben we ook nog een houtzagerij. Hierdoor kunnen we onze eigen producten maken en dit is uiteraard goedkoper dan het eerst inkopen van houten producten.

 

Exporteur van vloeren en hout

Naast de vloeren exporteren wij ook nog andere houten producten zoals tuinhuisjes, tafels voor binnen en buiten, lounge-sets, en overkappingen. Het hele bedrijf heeft in totaal zo’n 50 werknemers. Daar zit alles bij in. Het management, de verkoopafdeling en het productieteam.

Ik ben trouwens begonnen met alleen vloeren exporteren. De zaken gingen zo goed dat ik kon gaan uitbreiden. Ik ben trouwens niet alleen begonnen met dit bedrijf. Ik heb het samen met mijn vrouw opgericht. We hebben heel lang met elkaar gewerkt. Mijn vrouw wou al heel lang een eigen winkel dus dat heeft ze nu ook. Dit konden we realiseren doordat het zo goed ging met ons vloeren export bedrijf.

Houthandel
Houthandel
Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket