Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Nieuwe kleurmachine

Een geoliede houten-/ parketvloer heeft een mooi egaal en natuurlijk uiterlijk. Olie trekt in de plank waardoor het hout goed verzorgt wordt. Daarnaast kan een houten vloer onderhouden worden door te schuren en opnieuw te oliën wanneer het hout verslijt of versleten plekken krijgt na tientallen jaren. Hierdoor gaat een houten vloer een leven lang mee en ziet hij er na het schuren en oliën weer als nieuw uit. Sinds kort hebben wij bij Bebo Parket een nieuwe geavanceerde kleurmachine die de planken voor je UV- oliet, waardoor je er zelf geen werk meer aan hebt. Deze nieuwe machine bespaard je tijd en geld! Lees hier alle voordelen van de nieuwe kleurmachine.

Direct betreedbaar

Een van de grootste voordelen van het UV- oliën door de nieuwe kleurmachine, is dat de gekleurde planken direct droog zijn. Dankzij het UV- licht wordt de olie direct gehard. Normaal gesproken zou je 24-48 uur moeten wachten tot de olie gedroogd is. Dit zou betekenen dat je de vloer in dat geval 24-48 uur niet mag betreden. Dankzij de nieuwe kleurmachine hoef je niet te wachten tot de planken droog zijn, en kan je na het leggen van de vloer direct de vloer betreden!

UV- licht geolied

Belangrijkste voordelen van UV- geharde olie:

  • Ontbreken van schadelijke stoffen
  • Je bespaard tijd doordat je zelf niet hoeft te oliën/ te laten oliën,
  • Krasjes zijn makkelijk weg te werken
  • De tekening van het hout wordt geaccentueerd
  • Weerstand tegen verkleuring
  • Hoge flexibiliteit van de oppervlakte
  • Kan na verloop van tijd weer opnieuw geschuurd en geolied worden
kleurmachine

Werking kleurmachine voor houten-/ parketvloeren

De kleurmachine gaat milieuvriendelijk ter werk. Doordat de planken in de machine UV worden geolied, komen er geen schadelijke stoffen vrij en is de olie direct hard. Hierdoor ontstaat er geen negatieve invloed op de omgeving en de natuur. Daarnaast is de kleurmachine ergonomisch verantwoord doordat de planken niet meer door de mens met de hand geolied hoeven worden. Dit bespaard (zwaar) werk. De planken kunnen nu simpelweg door de kleurmachine geschoven worden, waarna zij er perfect geolied en droog uit komen!

visgraateiken

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!