Geplaatst op: 1 maart 2017

Verkoop van houten vloeren, rechtstreeks uit de fabriek.

Hier liggen al onze vloeren, zowel onbehandeld als ook afgewerkt op showborden. Ook op deze manier kun je een goed beeld krijgen van de uitstraling en kwaliteit van de houten vloer. De hier gepresenteerde vloeren zijn van dezelfde kwaliteit, al dan niet afgewerkt, als in de woonwinkels en vloerspecialisten, alleen is bij ons de prijs veel lager. Doordat wij alles in eigen beheer inkopen, behandelen en afwerken kun jij als particulier profiteren van scherpe prijzen. Deze rechtstreekse handel levert dus alleen maar voordeel op. Ondanks de presentatie, is onze passie voor houten vloeren wel merkbaar.

Tijdens onze verkoopdagen, beschikken wij over verkopers en woon stylisten, die jou bij de zoektocht naar de juiste vloer kunnen helpen. Door een gedegen opleiding en diverse cursussen, zowel intern als ook extern is ons team op de hoogte van alles wat betreft vloeren en de moderne trends op woongebied. Je bent dus altijd welkom om een vloer bij ons te kopen, maar ook voor oriëntatie staan we je graag te woord. Het is dus echt de moeite waard om ons te bezoeken en onder het genot van koffie of thee met cake kun je op je gemak rondkijken of je laten helpen door één van onze medewerkers.

 

De unieke vloeren van Bebo parket.

Houten vloeren zijn een natuurproduct, dat wil zeggen dat geen enkele plank hetzelfde is. Dit zorgt voor een levendige uitstraling met een uniek karakter. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie massieve houten vloeren en lamel parket vloeren in veel variaties. Wij presenteren deze vloeren als onbewerkte en afgewerkte showborden, zodat je meteen een idee krijgt, wat de uiteindelijke uitstraling van de vloer is. Op deze manier krijg je dus een beeld van de verschillende kwaliteiten, afwerkingen en legmethodes. Door ons enorme aanbod van verschillende uitstralingen, denk hierbij aan select vloeren, A-kwaliteit, rustiek en robuust is er voor elk interieur en smaak een passende vloer. Ook het formaat van de planken hebben een grote invloed in de te bekleden ruimte, zodat we naast de standaard maten ook extra lang en extra brede planken aanbieden. Deze vloeren worden allemaal in een wildverband gelegd, zodat er geen vast legpatroon ontstaat en de naden op een natuurlijke manier verspringen.

Natuurlijk verkopen we ook lamellen houten vloeren. De lamellen kunnen zowel massief als uit meerdere lagen bestaan. Deze stroken worden in een bepaald patroon gelegd, denk hierbij aan de welbekende visgraatvloeren, maar ook Tapis, Hongaarse punt, mozaïek of Versailles patroon. Deze vloeren, eventueel voorzien met randen en ornamenten zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze eeuwenoude patroonvloeren zijn met een hedendaagse afwerking weer helemaal actueel.

Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket