Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Vloer polijsten

Waarom en wanneer polijsten?

Een houten vloer zal op den duur sleetse plekken krijgen of de kleur is vervaagd door slijtage. Een vervaagde houten vloer verpest de uitstraling van jouw gezellige interieur. Als de afwerklaag versleten is wordt jouw houten vloer niet meer beschermd en kunnen er splinters onstaan.
Ook zal je houten vloer op den duur verkleuren door zonlicht. Deze problemen kunnen eenvoudig opgelost worden. Als de houten vloer in je woning er niet al te mooi meer uitziet, kan je deze weer als nieuw krijgen door de vloer te laten polijsten. Dit is dus ook de perfecte oplossing als je geen budget hebt voor een compleet nieuwe vloer.

Een nieuwe vloer kan voor het afwerken ook gepolijst worden, voor een perfecte uitstraling. Door het polijsten van een vloer zal de vloer na de olie, was of lakafwerking een prachtig uitstraling krijgen.

Wil je de vloer een opfrisbeurt geven, omdat deze niet meer helemaal schoon te krijgen is, dan is polijsten ook de oplossing. Door het polijsten verdwijnen alle vuile plekken, zodat de vloer weer als nieuw oogt. Je vloer krijgt zijn originele karakter terug en is klaar voor een nieuwe afwerklaag.

Tip: koop je een woning waar een houten vloer ligt, laat de vloer dan even polijsten. Hierdoor is de vloer weer mooi egaal en verwijderd van ingelopen vuil en krasjes in de afwerklaag. Hierna kun je de vloer weer opnieuw behandelen of laten behandelen zodat je de vloer als nieuw lijkt. Doe dit voor je gaat inrichten, want de ruimtes moeten toch leeg zijn. De is de beste opfrisbeurt van de houten vloer.

Houtenvloerolien

Wat is polijsten?

Als je de vloer niet meer mooi kunt krijgen met een onderhoudsolie of een flinke was behandeling, laat je vloer dan eens polijsten. Dit is de snelste en goedkoopste oplossing om de vloer weer mooi te krijgen. Een polijstbehandeling verwijdert de oude afwerklaag van de vloer. De vloer wordt hierdoor weer mooi egaal en na het afwerken van je oude vloer is deze dan weer als nieuw. Op deze manier kun je weer jarenlang plezier aan je vloer kunt beleven.

Polijsten is als het ware het licht opschuren van een houten vloer, dit gebeurt met een speciale machine, zodat het resultaat de vloer een extra diepe uitstraling geeft. Polijsten wordt met een fijne schuurkorrel gedaan, waardoor het hout de olie of was behandeling optimaal kan ondergaan.

Door het polijsten van een vloer komt er veel fijnstof vrij, dus om dit zelf te doen is niet raadzaam. Dit fijnstof bevat deeltjes van hout, de oude afwerklaag en veel vuildeeltjes, dus niet echt gezond om in te ademen.

Dit is dus een klus die je beter even kunt laten doen door een professioneel renovatiebedrijf. Alleen de vakman beschikt over de juiste machines die hiervoor nodig zijn. Onze vakmensen zijn daarom uitgerust met de beste polijstmachines. Onze polijstmachines hebben een afgesloten systeem, wat zorgt voor een vrijwel stofvrij resultaat.

Houten vloer oliën Bebo Parket

Welke vloeren kunnen gepolijst worden?

Alle denkbare houten vloeren in jouw woning kunnen gepolijst worden. Denk hierbij aan massieve vloeren als ook lamel parket. Elk denkbaar houtsoort kan deze behandeling ondergaan. Ook elk lamel parket is hiervoor geschikt, omdat de afwerklaag verwijderd wordt en een minimum van de massieve houten toplaag. Dus ook jouw eiken, grenen, kersenhouten of ander houtsoort vloer kan gepolijst worden. Bestaat je vloer uit planken, is het een visgraat of tapis vloer, geen probleem, polijsten is echt mogelijk. Al is je vloer gelakt of geolied, na het polijsten oogt de vloer weer als nieuw en kan eenvoudig weer afgewerkt worden.

Wie kan mijn vloer polijsten?

Ga hiervoor naar Bebo parket. Zoals ons bedrijf al jaren lang zijn eigen legservice heeft, hebben we ook ons eigen renovatie en onderhoudsteam. Colin Bolier is door een gedegen opleiding en jarenlange ervaring de vakman op dit gebied. Samen met zijn collega’s polijsten ze houten vloeren door heel Nederland. Er worden geen voorrijdkosten berekend.

Colin Bolier kan er voor zorgen dat de vloer op een vakkundige manier gepolijst word. Je vloer zal er weer mooi egaal uitzien, na de gelijkmatige behandeling.

Door dat ons team deze technieken perfect beheerst, kan ook jouw vloer in één dag een metamorfose ondergaan. En dat alles tegen hele scherpe tarieven.

Het team gebruikt hier speciale machines voor die zorgen voor een stofvrij resultaat. Door gebruik te maken van de nieuwste polijstapparaten, is het resultaat optimaal, de vloer weer helemaal egaal en wordt het stof nog beter opgenomen. Hierdoor kan jouw vloer ook in één dag gepolijst en eventueel afgewerkt worden. De klant zelf heeft zodoende minimale overlast.

Kan mijn vloer ook gepolijst worden en wat zijn de kosten?

– Misschien wil je wel weten of jouw vloer hier voor geschikt is, of dat het probleem aan jouw vloer met een polijstbeurt verholpen zal zijn? Of je wilt meer informatie over renovatie aan jouw houten vloer, ook dan kun je bij ons terecht.

– Wil je weten wat de kosten zijn voor polijsten of andere renovatie werkzaamheden aan jouw houten vloer, neem dan ook even contact met ons op.

Voor vragen hierover kun je het beste even contact opnemen met Colin Bolier, dit kan per mail of telefonisch. Ook kun je altijd eerst een offerte bij ons opvragen.  Ook hierbij hanteren we de laagste prijzen en je kunt op korte termijn een afspraak maken.

Houten vloer oliën Bebo Parket

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!