Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Alles over badkamer laminaat

De badkamer is een plaats om helemaal tot rust te komen. Het is een ruimte die men tegenwoordig zo aangenaam mogelijk wil maken. Met dit laminaat hoef je je geen zorgen meer te maken over comfort of onderhoud. Dankzij het unieke oppervlak van deze laminaat beleef je optimaal comfort. Het natuurgetrouwe oppervlak in combinatie met de vele voordelen, maakt het laminaat de perfecte vloerbedekking voor in de badkamer.

Waterbestendig laminaat

Dankzij nieuwe uitvinden is het mogelijk om de warmte van een laminaatvloer naar de badkamer te brengen. Het klinkt misschien onmogelijk, maar tegenwoordig bestaat er 100% waterbestendig laminaat. Het is speciaal laminaat voor de badkamer. Hierdoor kan de badkamer van optimaal comfort worden voorzien. Het laminaat gaat jaren lang mee en vocht wordt niet opgenomen maar afgestoten.

Laminaat met een natuurlijke look

Een laminaatvloer in de badkamer zorgt voor een rustgevend en natuurlijk gevoel. De kou van steen kan direct worden vergeten. Badkamer laminaat is er in iedere stijl, kleur en afwerking. Denk bijvoorbeeld aan natuursteeneik of kastanje-look laminaat. Om de natuurlijke look af te werken is er bij iedere badkamer laminaatvloer bijpassende plinten verkrijgbaar.

Comfortabele badkamer laminaat

Een laminaatvloer voelt warm en aangenaam aan, in tegenstelling tot een stenen vloer. Dankzij het waterbestendige oppervlak van het laminaat kan je jarenlang genieten van een prachtige, natuurlijke vloer. Badkamer laminaat is een slijtvaste vloer en zorgt er voor dat vocht geen kans heeft om in te trekken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!