Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

De juiste vloer in een landelijke inrichting

Een landelijke interieurstijl brengt rust en sfeer in je woning. Het wordt ook wel een rustieke stijl genoemd. Om een landelijke look te creëren is het van belang om de juiste materialen en kleuren te gebruiken. Vaak worden er lichte kleuren en natuurlijke materialen gebruikt, eventueel in combinatie met romantische accessoires. Warme en natuurlijke kleuren zoals grijs tinten, beige en zandkleuren versterken de landelijke sfeer.

1. Natuurlijke houten vloer

De vloer is een belangrijk onderdeel en vergroot de landelijke uitstraling. Een vloer die veel gekozen wordt in een landelijk interieur is toch wel de klassieke houten vloer. Hout is een natuurproduct wat automatisch sfeer, rust en gezelligheid in uw woning brengt. In combinatie met aarde tinten, witte en licht gekleurde accessoires maak je de landelijke look helemaal af. Laat het hout tevens terug komen in uw meubelen en accessoires, om een prachtig contrast te creëren.

natuurlijk
natuurlijk
natuurlijk

2. White wash vloer

White wash is een erg populaire afwerking. Hiervoor hoef je niet perse voor een houten vloer te kiezen, maar bestaan er ook prachtige white wash laminaatvloeren met dezelfde gewenste uitstraling. White wash is dé trend van 2016 en deze afwerking zie je ook vaak terug in meubelen en accessoires. Motto: het heeft geen nieuw likje verf nodig, maar het mag er juist wat versleten uit zien. White wash geeft je ruimte direct een romantische, sfeervolle en landelijke uitstraling.

white-wash
white-wash
white-wash

3. Grijze vloer

Grijze tinten zie je vaak terug komen in een landelijke inrichting, zo ook in de keuze voor een vloer. Vloerplanken met vergrijsde delen versterken de rustieke sfeer nog meer. In combinatie met een versleten of verouderde look maak je deze sfeer extra af. Grijs hoeft niet altijd saai en levenloos te zijn, maar in combinatie met de juiste kleuren en accessoires is grijs juist een erg levendige kleur.

Grijze vloer
grijze-vloer
grijze-vloer

4. Patronen en afwerkingen

Om een landelijke/ rustieke uitstraling te creëren, is niet alleen de vloersoort en de kleur een belangrijke keuze, maar kan je ook variatie in het leg patroon brengen. Een visgraatpatroon van bijvoorbeeld prachtige, donkere houten vloerdelen past perfect in een landelijk interieur. Je brengt direct karakter en pit  in je ruimte waardoor je de landelijke uitstraling al voor de helft bereikt hebt. Ook is het mogelijk om te spelen met de afwerking. Want een houten vloer kan je meer karakter geven door middel van een speciale afwerking, wat waargemaakt kan worden door de vloer te laten borstelen of verouderen. Op die manier kan je een rustieke, geleefde uitstraling creëren. Ook is dit effect te verkrijgen met verschillende laminaatvloeren die een prachtig decor hebben.

patroon-vloer
patroon-vloer
visgraat laminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!