Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Exclusieve vloeren collectie

Onze exclusieve vloeren collectie bestaat uit oude geloogde schoolvloeren, oude pastorie vloeren, oude stalvloeren, oude mud koetshuis vloeren en oude boerderij vloeren. Deze vloeren zijn ieder uniek. Oude houten vloeren stralen warmte en sfeer uit. Welke soort houten vloer het ook is, iedere oude vloer wordt in de tientallen jaren mooier door de honderden voeten die hem belopen hebben.

Afkomst exclusieve vloeren

Al onze exclusieve vloeren zijn afkomstig uit de meest mooie en oude gebouwen. Tijdens onze zoektocht door Europa stuiten we op prachtige exemplaren. Wij kopen deze karaktervolle vloeren op om ze te herstellen tot prachtige, kwalitatieve vloeren voor thuis of in het zakenleven. Doordat de vloeren afkomstig zijn van hard eikenhout gaan zij eeuwenlang mee.

sfeerfoto-houten-vloeren-c172-1
sfeerfoto-houten-vloeren-C915-1

Herstel exclusieve vloeren

Wanneer de exclusieve vloeren in onze fabriek zijn aangekomen, worden alle planken opgeslagen en één voor één nagekeken op gebreken zoals breuk, versplintering, houtworm en andere ongerechtigheid. Ook worden planken spijkervrij gemaakt en nagekeken of de plank nog intact is. Wanneer dit proces doorlopen is, wordt de bovenkant vetvrij gemaakt en lichtjes met de hand opgeschuurd om storende elementen te verhelpen.

Nabehandeling exclusieve vloeren

Wanneer de exclusieve vloeren zijn voorbewerkt tijdens het herstelproces, zijn ze klaar voor verdere behandeling. Ze gaan enige dagen in een afgesloten container waar gas in zit tegen insecten en wormen. Het eventuele ongedierte zal dan verdwijnen en de plank krijgt weer helemaal de gewenste en karaktervolle uitstraling. Nadat de plank uit de container komt, worden ze met een lucht compressor gereinigd. Het overige stof en vuil wordt uit de plank geblazen en vervolgens worden ze in de olie gezet zodat de planken nog eeuwenlang mee kunnen gaan.

sfeerfoto-houten-vloeren-c111-onbehandeld-1

Hergebruik exclusieve vloeren

Nadat de oude exclusieve vloeren gerestaureerd zijn, zijn de vloeren klaar voor hergebruik. De nieuwe eigenaar kan gebruik maken van een prachtige, karaktervolle vloer. Het eikenhout is zo sterk en kwalitatief, dat het nog eeuwen voor zich heeft. Het kan in zijn toekomstige leven nog vele malen geschuurd worden om zo een prachtige exclusieve houten vloer te behouden. Het karakter wat deze vloer beschikt, is op geen enkele andere wijze te verkrijgen dan jarenlange geschiedenis. Al onze exclusieve vloeren vind je hier.

Lees hier de meest gestelde vragen

Waarom een oude houten vloer kopen?

Het kopen van een oude houten vloer heeft verschillende voordelen, waaronder het feit dat het een unieke uitstraling heeft, duurzaam is en de waarde van een huis kan verhogen. Daarnaast kan het hergebruiken van een bestaande vloer ook milieuvriendelijk zijn.

Hoe kan ik een oude houten vloer lakken?

Om een oude houten vloer te lakken, moet de vloer grondig worden gereinigd en geschuurd om een glad oppervlak te creëren. Vervolgens kan er een hout lak of olie worden aangebracht om de vloer te beschermen en te verfraaien.

Kan ik een oude houten vloer schuren?

Een oude houten vloer kan zeker worden geschuurd om het oppervlak glad te maken en eventuele beschadigingen te verwijderen. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het schuren van een oude vloer om te voorkomen dat er te veel hout wordt verwijderd.

Kan een oude houten vloer in combinatie met vloerverwarming?

Een oude houten vloer kan in principe wel in combinatie met vloerverwarming, maar het is belangrijk om rekening te houden met de staat van de vloer en de installatie van de vloerverwarming om ervoor te zorgen dat de vloer niet beschadigd.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!