Geplaatst op: 1 april 2016

Pallets

Heb je een laminaatvloer, houtenvloer, parketvloer of een andere vloer besteld, en heb je geen idee wat je met de overige pallets aan moet? Wij hebben de oplossing! Pallets zijn tegenwoordig helemaal in de mode en je ziet ze overal terug. Je hoeft ze niet naar de stort te brengen, want met een beetje creativiteit kan je er heel veel leuks en nuttigs van maken voor in en om je woning. Om dit te kunnen doen, hoef je geen timmerman te zijn. Iedereen kan het! We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet om je op weg te helpen.

Pallet als woonkamer decoratie

Pallets kunnen ook goed gebruikt worden als decoratie in onder andere de woonkamer. Met een likje verf of wat beits, kan je direct de gewenste uitstraling creëren. Een pallet is niet perfect, waardoor het juist een karakteristieke uitstraling krijgt! Bekijk hieronder een aantal ideeën voor in huis.

f660ea76e9fb391b4625c0cbf51bb71b
Pallet tafel
Pallet_6
00052179.jpg.pagespeed.ce.M_kXi-h10T
wijnrek-simpel
schoenenrek-paletten

Pallet als tuin decoratie

Pallets zijn niet alleen leuk voor binnenshuis, maar er zijn ook een hele hoop ideeën voor buitenshuis. Zo kunnen pallets gebruikt worden om er zelf een leuk zitje van te maken of een handige bijzettafel. Daarnaast kan het ook zeer goed gebruikt worden als moestuin, handig voor op het balkon wanneer je niet over een tuin beschikt! Bekijk hieronder allerlei leuke ideeën voor in de tuin of op het balkon.

palletligbed
0813-garden-party-pallet-lgn
pallet-dog-bed
palletmoestuin
Naamloos
pallet-ideeen-inspiratie-creatief-tuin-meubels-budgi-1

Pallet

Je kan de pallet natuurlijk ook uit elkaar halen en gebruiken als brandhout. Maar door er iets leuks van te maken hoeft het niet weg te worden gegooid, én wordt het ook nog eens een leuke opvulling in of om je woning. Heb je nog geen pallet en ben je toe aan een nieuwe vloer? Bekijk dan ons assortiment of neem contact op met een van onze medewerkers! Wij staan altijd voor je klaar, om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kom naar de fabriek
Neem contact op met Bebo Parket