Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Bebo Parket laat uw vloer weer stralen!

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat uw vloer het niet altijd gemakkelijk heeft? Er wordt veel overheen gelopen en er worden meubels op verschoven. Kortom; er wordt op geleefd en op gewerkt. Dat alles laat gebruikerssporen na. Daarnaast krijgt de houten parketvloer veel te maken met verschillen in luchtvochtigheid en temperatuurverschillen van buiten. Dit zorgt voor een doorleeft uiterlijk van uw parketvloer, dat zeker zijn charme heeft. Toch kan er een moment komen dat u denkt aan een houten parketvloer renovatie. Bij Bebo Parket kunt u uw vloer geheel laten herstellen: wij laten uw parketvloer weer stralen als vanouds!

Rustiek eiken lamelparket
eiken-parket

Waarom kiest u voor een houten parketvloer renovatie?

Een houten parketvloer renovatie kan op allerlei manieren. Het is mogelijk uw parketvloer in oude glorie te laten herstellen. Ook kunt u ervoor kiezen om de parketvloer te vernieuwen en aan te passen naar uw smaak en voorkeur van dit moment. Door van het parket een dun laagje (bestaande uit oude was of laklagen en vervuild hout) af te schuren, komt een nieuwe houtlaag naar boven. Na het opnieuw afwerken heeft u een gerenoveerde houten parketvloer die eigenlijk al jaren oud is, maar niet is te onderscheiden van een pas gelegde vloer.

Wanneer u tijdens het parket renoveren kiest voor een afwerklaag in een andere kleur, geeft u meteen het hele interieur een nieuwe uitstraling. Bij Bebo Parket kunnen wij uw houten parketvloer in verschillende kleuren oliën. Ook de vlekken die door waterschade zijn ontstaan kunnen door middel van een houten parketvloer renovatie verholpen worden.

Onder parketvloer renoveren valt ook het restaureren en repareren van het houten parket. Dan moet u bijvoorbeeld denken aan een visgraatvloer waar de stroken van loslaten. Na het vastzetten van de losse delen wordt de houten parketvloer geschuurd en opnieuw afgewerkt. Deze houten parketvloer renovatie maakt uw vloer weer als nieuw.

Als er door een ongelukje één of meerdere planken onherstelbaar beschadigd zijn, kunt u het houten parket renoveren door er nieuwe planken in te laten zetten. Deze planken worden zorgvuldig uitgezocht op kleur en houttekening. De herstelwerkzaamheden zijn na het schuren en afwerken niet meer zichtbaar.

Zelfs na een verbouwing, wanneer een gedeelte van de houten parketvloer ontbreekt of een bestaande parketvloer doorgetrokken wordt naar een andere ruimte, is een houten parketvloer renovatie de oplossing. In vakjargon noemen we deze uitbreiding ook wel ‘aanhelen’. De leggers van Bebo Parket voeren deze klus uit, zonder dat u het verschil met de oude vloer zult zien.

Wanneer kiest u voor een houten parketvloer renovatie?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor houten parketvloer renovatie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

  • Wanneer u uw huis wil verkopen, zorgt een mooie houten parketvloer voor waardevermeerdering van de woning.
  • Wanneer een ruimte opnieuw moet worden ingericht, kan er behoefte te zijn aan een andere kleur vloer. Het is dan ook niet te zien dat uw meubilair anders geplaatst is.
  • Een lekkage kan zorgen voor lelijke vlekken in uw vloer, die niet weg te poetsen zijn. Een houten parketvloer renovatie is dan dé oplossing.
  • Bij een weggebroken schoorsteen of een aangebouwde erker moet de houten parketvloer aangeheeld worden.

Bij al deze situaties kunt u overwegen om een houten parketvloer renovatie toe te passen. Dit bespaart u kosten, is duurzamer en het voorkomt rommel en inspanning. U hoeft tenslotte geen goede vloer te verwijderen.

Uw houten parketvloer renovatie bij Bebo Parket

Bent u op zoek naar een houten parketvloer renovatie? Dan bent u bij Bebo Parket aan het juiste adres. Wij bieden onze producten aan voor de laagste prijs van Nederland! Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via ons e-mailadres; info@beboparket.nl of te bellen naar 0546-750238. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!